Followers

Tuesday, 2 May 2017

random: gambar

Assalamu'alaikum readers :D

random: gambar ll kalo y'all perasan kebanyakan previous posts Fae dari bulan April Fae inda banyak include gambar. even ambil gambar pakai phone pun jarang dah. sebab quality gambar dari phone camera Fae bida :( bida ne apa? bida ne maksudnya hodoh/buruk. cakap Brunei bah tu. haha.

tapi somehow Fae rasa blog Fae macam...empty :l so empty and boring nada banyak gambar atu. inda meriah. huhu. 

mau inda mau paksa lah Fae rajinkan diri ambil gambar klik! klik! sana klik! klik! sini and then edit bagai and lastly post ke blog demi memeriahkan entri-entri Fae yang boring ne. huhu. 

eh, Fae pet pot pet pot ne mana gambar untuk this post? haa nantikan dalam next post saja. haha. memandangkan Fae selalu kekeringan idea before menaip sesuatu entri so I think better Fae upload banyak gambar and cerita pasal gambar atu.

kalo Fae upload gambar langit biru what should I repekkan about the picture oh? LOL.

bah papai!

18 comments:

  1. Edit guna Canva je Fae....Senang, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak snap gambar malas apatah lagi nak edit gambar hahaha

      Delete
  2. Memang terlihat ada yang kurang kalau gak ada gambarnya. Oke, ditunggu next postnya semoga lebih cerah dengan adanya gambar :)

    ReplyDelete
  3. saya edit guna picsart. kadang cantik kadang tak reti gak. hihi

    ReplyDelete
  4. edit laa gambarnye fae.. nanati cantik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rajin Eiin hehe lepas snap terus upload

      Delete
  5. Tahniah sebab nama awak tersenarai dalam carta special bloglist saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/top-commentor-april-mei-2017.html

    ReplyDelete
  6. orang muda macam Fae sure seronok selfie2 then edit2 and post. kalau i ni dah tua, rasa serba tak kena je gambar selfie.. sebab tu tak rajin upload gambar2 berselfie. gambar food dan nature je lah yang banyak,

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak lah kak hehehe camera phone fae tak cantik quality gambarnya tu pasal jarang snap gambar

      Delete
  7. invest je fae beli kamera or phone yang kameranya cantik.. insha allah dapat pulangan balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. phone yang fae pakai sekarang belum sampai dua bulan..nanti bising teman fae kalo fae minta beli yang baru lagi wawawa

      Delete
  8. hi fae. aida dtg sini from blog shikin.
    tahniah top komentator.

    aida pun biasanya kalau xde gambo, mcm malas nak up entry.
    tu yg berusaha juga upload gambo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae jangankan nak up entry, nak buka blog dah rasa malas kemain huhuhu

      Delete
  9. semua dikurniakan idea untuk entry2 seterusnya. hehe

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)