Followers

Thursday, 13 April 2017

motivation: kenapa Fae inda mau berhenti blogging? yet.

Assalamu'alaikum readers :D

motivation: kenapa Fae inda mau berhenti blogging? yet. ll Fae bukan blogger yang terer bab coding, yang khatam pasal SEO, yang layak bagi blogging tips. no. Fae cuma blogger yang always struggling mencari idea untuk write a new post, yang miliki trafik blog teruk, yang punya komitmen hangat-hangat tahi ayam bila cakap pasal target dalam blogging.

sekali Fae miss satu hari untuk update blog, haa berhari-hari Fae will malas update blog. because komitmen tu kurang. 

tapi sekali Fae konsisten update setiap hari, haa ambik kau sampai sangal belakang, pinggang and mata ane mengadap laptop memanjang.

I am still trying to find my lucky spot dalam dunia blogging ne. 

kenapa Fae inda mau berhenti blogging? yet. walaupun sedar trafik blog teruk. sebab minat yang masih ada untuk terus menulis di alam maya. sebab Fae masih percaya akan ada rezeki Fae mencari makan melalui blog. sebab Fae mau catit momen-momen hidup Fae, share my thoughts with the world and abadikannya dalam blog sendu ane. melainkan I decide to remove it. sebab masih ada kawan-kawan blogger yang sudi singgah ke blog Fae. sebab ada durang ne lah maka blog Fae masih hidup until now. 

thank you, guys. 

9 comments:

  1. Just be yourself. Teruskan menulis 😊

    ReplyDelete
  2. Never stop blogging! be positive ya fae. rakan-rakan blogger banyak ni nak baca hehe.

    ReplyDelete
  3. Menulis je Pae. Akak pun blogger suam2 kuku jugak, orang nak baca atau tidak terpulang.

    ReplyDelete
  4. salam kamis Fae
    sama jugak macam kaknoor kejab on off jugak

    ReplyDelete
  5. Tulis je apa nak tulis.
    Tulis dari hati :)

    ReplyDelete
  6. Fae sy pulak tak percaya boleh ada blog hahah, mcam bukan my caracter,

    ReplyDelete
  7. Teruskan kerana blog ini akan menjadi sejarah.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  8. Biasa la dlm berblog fae..ada trun naik..huhu..jie pun pv teruk jgk..

    ReplyDelete
  9. dont give up fae..blog saya pun sendu2 jugak tapi saya teruskan berblogging sbb minat..trafik blog saya pun tak tinggi macam top2 blogger malaysia yang lain..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)