Followers

Thursday, 13 April 2017

moment: tengok kereta sebelah sebelum bersin...

Assalamu'alaikum readers :D

moment: tengok kereta sebelah sebelum bersin... ll this awkward moment recently happened to me, masa atu Fae dalam kerita kawan. tetiba hidung ne gatal mau bersin. so, Fae pun quickly tekan turun button cermin. because kawan Fae ne jenis yang if you sneeze inside her car, she will turunkan cermin konon mau buang germs yang stuck inside. hahaha.

masa Fae turunkan cermin terus Fae ACHOOO! and and and masa atu baru Fae perasan ada people dalam kerita parking sebelah kami! I think urang atu sempat meliat gelagat Fae bersin hahaha. kau ingat mimik muka you masa bersin cute kah? hahaha. ditambah lagi ngan suara you bergema ACHOOO! hahaha. hilang ayu, bro. LOL.

Allah, terus Fae jadi malu. kawan pun apa lagi, gelakkannya Fae! huhuhu. sempat urang atu menoleh lagi masa kerita kami mula beredar meninggalkan parking area tu. malu I sis -.-

motif entri? tutup both hidung and mulut quickly when you feel like want to sneeze. can wash your hands afterwards kalo ada bawa air ataupun wipe pakai wet tissue. and sebutlah Alhamdulillah lapas bersin. sekian kisah awkward moment Fae. haha. 

5 comments:

  1. Hahaha malu kan jadi macam tu. awkward ~~~

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Takpe.. Kejadian yang tak disengajakan...

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha kesian fae tapi mesti awkward sangat. rasa nak tinggalkan tempat tu dengan segera.

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)