Followers

Thursday, 20 April 2017

lifestyle: siang hibernate, malam jadi kelawar

Assalamu'alaikum readers :D

lifestyle: siang hibernate, malam jadi kelawar ll that's me. dari zaman sekulah dah macam ne. kalo buat revision or blogging or apa-apa saja lah, selalunya Fae akan lebih 'productive' sebelah malam. siang hibernate. hohoho...

bagi Fae kalo sebelah siang, lambat sikit kan ambil feel ataupun mood before start doing something. contohnya macam Fae planning mau cuci pakaian pukul 8 pagi. tapi end up washing at 11 a.m. badan Fae suka bermalasan sebelah siang. alahai...

bila malam menjelma, jadi batwoman tia. haha. Fae susah tido awal. yang Fae inda suka is bila badan rasa lalah (letih) hantap (sangat) but mata and otak ne masih aktif bekaja (bekerja). kusut bah macam atu. 

siang banyak hibernate, and thus Fae sendiri yang banyak rugi. sebab apa nah? sebab masa banyak terbuang macam atu saja. aduhai... mohon berubah Fae.

and inda salah 'mengelawar' sebelah malam asal you inda lalai sampai memudaratkan kesihatan gara-gara inda cukup tido. jangan 'mengelawar' buat benda sia-sia sudah...

right now Fae 'mengelawar' pasal mau update blog and BW.




3 comments:

  1. tak boleh selalu macam ni tau..hehehe..sama macam adik akak waktu dia study dulu...paling suka belajar malam..

    ReplyDelete
  2. sama ngan BIL,suka berjaga mlm...

    ReplyDelete
  3. aida time dari kecik hingga anak dara, kelawar !!!
    nak study memang tgh mlm, org lain tido, aida pulun study.
    kat umah, org lain tido, aida tgk tv lah, radio la, menjahit lah,...
    mak abah memang tahu.

    but now, fae, sgt jarang dah aida jadik kelawar!
    lepas beranak-pinak ni memang mata asyik nak tido tak kira la siang ke malam tau.
    but if sometimes mood kelawar dtg, kelawar la jadik nyer...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)