Followers

Tuesday, 4 April 2017

Bila Fae blogwalking...

Assalamu'alaikum readers :D

Bila Fae blogwalking... ll lapas blog Fae bertukar wajah terus double semangat mau blogwalking. baca sini. fungsi blogwalking ne memang useful untuk build up kelompok regular visitor for your blog. walaupun your blog very stunning the design tapi you malas blogwalking or balas jejak kawan blogger, lama-lama durang akan rasa macam "buat apa aku baca blognya, ea inda jua pernah singgah blog ku." 

it'd be another different story if the blogger jenis relax and inda kisah langsung if ada blogger yang soooooooo seldom singgah blognya. and I think, diri Fae buleh dikategorikan blogger yang jenis relax atu. why do I say so? sebab I have quite a number of bloggers dalam my list yang soooooooo seldom singgah my blog...and Fae inda kisah pun walaupun I kadang-kadang ada drop by at theirs. 

Fae minta maaf kalo ada blogger yang terasa. post Fae ne general saja. nada ditujukan arah siapa-siapa. 

logically, we bloggers will not know that YOU are actually our loyal reader because you never leave any comment on our posts. sebab atu kami bloggers mudah saja buat andaian that YOU never drop by at ours. so maafkan ye kalo salah andaian kami.

bagi Fae atu terpulang arah reader either ea mau tinggalkan komen or not. We cannot paksa. Yang penting we ikhlas blogwaking.

err actually tujuan Fae up post ne sebab mau share aktiviti blogwalking Fae. adoii jauh menyimpang tah pulang (pula). haha.

blogger dashboard - I read 35 posts
Google + - I read 3 posts

sangal (lenguh) eh belakang Fae lama duduk ngadap laptop so I think I better stop here. see you in next post!

22 comments:

  1. fae...kalo tak drop any msg, tp we all singgah n baca jak pun boleh tau siapa yg baca or kena drop msg dulu...hahaha tak tahu buta bloging dong here

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo selalu baca ja tapi tak drop msg, tuan blog takkan tau kiter selalu baca blog dia hehehhe

      sebab tu tglkan komen kdg2 ada bagus juga

      tapi takde paksaan utk reader tglkan komen hehe

      Delete
  2. assalamualaiku fae, ada jadual fidyah tahun ni kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam

      inda fae check hahaha

      Delete
  3. sweetnya design blog fae.. i loike hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. double thanks to blogger Noor Maizan hehe

      Delete
  4. lawanyaaa blogg fae. rasa nak makan je cupcakeee nih eheheh

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont mention cupcakes huwaaaaaaa fae tetiba lapar now

      Delete
  5. fae !!! cantiknya blog.. hee~ terasa lapar pulak haa..

    ReplyDelete
  6. hi blog cupcake..hehe cute la...;)

    ReplyDelete
  7. Akak tak kisah kalau org BW bagi komen negatif or positif. Pendapat masing-masing kan, mungkin dia betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo yang negatif more into nak cari pasal, tu dah over tu hehehehe

      Delete
  8. Cantiknya theme blog nie, Fae.. BTW akak nak ucap tahniah pada awak kerana berjaya menduduki senarai special bloglist akak...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/04/top-commentor-mac-april-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu akak heheh

      really?? yeahh double tenlkiu hehe

      Delete
  9. Banyak jugak fae read post. Wow. Hehe. Tapi sebenarnya betul jugak apa yang Fae ckp ni. Penting blogwalking. Cam Mira ni jenis kadang2 active blogging and kadang2 tidak. Tuh yang followers pon drop. Blogwalking pon makin jarang. Jadi memang fact jugak lah kenyataan Fae ni :)

    ReplyDelete
  10. Mai suka blogwalking & tinggal jejak. Dan suka orang tinggal jejak mereka kat blog mai. Rugi la dah baca tapi tak komen or drop chat, nanti tak ada orang na singgah balik kan.Hehehe.

    ReplyDelete
  11. kemarin2, nda dapat masuk blog Fae. nah, arini baru dapat. bertukar wajah sudah blog Fae. comel <3

    ReplyDelete
  12. Yup..bw mmg best..rase blog kita rmai kwan jer..huhu

    ReplyDelete
  13. walking here..feel free to visit back www.kickstory.net

    ReplyDelete
  14. ptg ni kebetulan aida ada masa.
    relex. keje sudah abis. friday ptg gini memang takde mood nak start any new task.
    so blogwalking :)
    replying comments di blog dan sebagainya...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)