Followers

Tuesday, 14 March 2017

why is it difficult to attract or increase the no of followers for your new Instagram account?

Assalamu'alaikum readers :D

why is it difficult to attract or increase the no of followers for your new Instagram account? ll 
siapa ada Instagram account? when you first buat Instagram, how do you cari and tambah followers? if you change your Instagram privacy setting from public to private, mungkin payah sikit untuk urang kan follow especially untuk new Instagram account. btw 2 hari lagi before segmen Fae tamat. join ye ;)


Instagram baru Fae khas untuk update my blogging activities..

why is it difficult to attract or increase the no of followers for your new Instagram account? the reasons below are just my personal opinion. 


1. because you change the privacy setting from public to private. 

I truly agree with this. when I first made the account (see above), Fae buat setting-nya private. even though Fae sudah canang arah entri ne and minta y'all follow, Fae liat nada overwhelming feedback. yang follow pun ada dalam 2 3 urang ja. 

2. bio/profile is not interesting enough.

it is even worse if you don't include any detail/info about yourself or the Instagram account itself. what's the point you buat Instagram account for selling blouses, for example, but without any info about the business contact no, location and such on the bio. 

3. no profile picture.

not putting on a profile picture can highly affect the potential followers impression of your new Instagram account.

4. lack of 'promoting' the new Instagram account on other social media

Fae inda share arah Facebook pasal Instagram baru Fae. even Fae inda bagitau kawan-kawan Fae untuk suruh durang follow. malu. adeh ehehh.. I only share arah blog saja. atu pun one time ja.

5. zero posts but you follow many.

hmm..stalker alert? 

6. lazy to follow other users' account.

give and take mesti ada. I follow you, you follow me. ehehh.. but bear in mind, never force people to follow your Instagram account

so, atu tah the reasons why it is difficult to attract or increase the no of followers for your new Instagram account. 

on the contrary though, if you are a celebrity or a public figure most of the statements above may not apply to theirs. hari ne buat account baru, 24hr later beratus sudah followers-nya.

k papai! 

22 comments:

  1. Akak memang takde akaun instagram.. =)

    ReplyDelete
  2. Saya dah lama ada IG tp no of followers still rendah. Sejak 3 bulan kembali aktif berblog baru ada perubahan dekat followers tu. Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  3. IG akk tu buat syarat jer asalnya tapi lately rajin la jugak mengupate..heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sometime seronok scroll tgk gambar2 kat IG ehehh

      Delete
  4. Betul betul setuju sangat
    Nice sharing tenkiu fae

    ReplyDelete
  5. sejak dah takda life sangat ni tak kisah dah dekat ig sebab tak tahu nak insta gambar apa yang menarik.

    ReplyDelete
  6. Akak lebih aktif di IG compare to FB Fae.. My personal IG hanya untuk kenalan terdekat, rakan blogger yg ingin kenal akak secara personal selain officemate 😄😍

    ReplyDelete
  7. done follow ig fae.. sia aktif sikit di ig fae..hihihihi, btw fae unni tag tau :P

    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/the-sunshine-blogger-award-shikin-razali.html

    ReplyDelete
  8. Kak lya mmg dah follow ig fae..

    ReplyDelete
  9. ig lama sy ramai followers 😭 nda tau la camna boleh jd banyak tu. tapi tu lah, kena hacked 😢

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae target certain no of followers. kalo dah sampai target baru fae settingkan jadi private IG fae atu.

      Delete
  10. followed. rajin follow urang dan like also comment kot sedikit sebanyak dpt tolong increase # dan posting mesti menarik utk attract urang nk lagi ke IG

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree hehe penggunaan hashtags memang helps a lot

      Delete

thanks for leaving your comment here :)