Followers

Wednesday, 8 March 2017

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Assalamu'alaikum readers :D

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" ll okay, for the second post untuk hari ne Fae post pasal segmen lagi. kali ne Fae join segmen Bro Hasrul Hassan yang rajin bagi blogging tips and nasihat

katanya if you join segmennya ne your blog traffic akan meroket naik! tapi you need to pilih satu entri saja dalam your blog that you want the traffic to be boosted up! 

so, Fae mau the traffic untuk post https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2016/05/why-do-you-blog-what-is-it-for.html meroket! heee~

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

klik banner untuk join okay

below ne I kopipes dari entri Bro Hasrul hassan

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

24 comments:

  1. yay elsa pun join! goodluck sis fae :*

    ReplyDelete
  2. all the best..
    selamat bersegment

    ReplyDelete
  3. HH is the sifu hehe..dia tak lokek berkongsi ilmu

    ReplyDelete
  4. terima kasih sbb sudi join, skrang saya berikan trafik meroket seperti dijanjikan. Jangan terkejut ye.

    Kalau dapat .. share di FB ye .. tag diri saya di situ untuk tahu bahawa saya dah tunaikan janji.

    ReplyDelete
  5. Wahhhhhh bestnya join segmen ni. Semoga naik meroket la trafik anda ya :)

    ReplyDelete
  6. awak di tag

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/the-sunshine-blogger-award-thanks-to.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)