Followers

Thursday, 30 March 2017

Nazalita ohh Nazalita

Assalamu'alaikum readers :D

Nazalita ohh Nazalita || Who's Nazalita? She is one of my students. Fae guru tuition by the way. Last Monday masa breaktime, some students ada yang keluar meliat ikan yang dipancing uleh Aiman and Aliyan. Ikan dalam longkang dibelakang tuition... They called it ikan dalak. 

Bila makin ramai yang keluar kami suruh Nazalita panggil kawan-kawannya masuk. 

So, Nazalita buka pintu and selamba jerit "semua ikann masukk!"

Fae, kawan Fae yang cigu (cikgu) jua and other students ketawa mendangar Nazalita cakap cematu. 

Nazalita ohh Nazalita~

Motif entri: hidup ne kadang perlu hiburan sikit untuk kurangkan stress. Hiburan yang berpada-pada lah.. 


12 comments:

  1. lor...gitu rupanya...hahaha..macam2 ragam kan fae

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. walaupun kdg geram jgak ngan my students ne hehe

      Delete
  2. Comel je dia panggil mcm tu. 😊

    ReplyDelete
  3. hahahha...adakah ikan di panggil nya masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...memandai je dia panggil kawan2 nya ikan haha

      Delete
  4. kalau xde hiburan langsung stress jugak... fae fb nama apa? kalau ada fb sis boleh add ke group team blogger di FB

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurfaezah Bah..

      tapi fae tak aktif on Facebook sekrg kak hehe

      btw sorry lambat reply

      Delete
  5. Hehehe.. nasib baik dia tak panggil 'anak ikan'..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)