Followers

Saturday, 25 March 2017

Craft: paper explosion gift box

Assalamu'alaikum readers :D 

Craft: paper explosion gift box ll 3 days ago I've started making a paper explosion gift box. It is not finish yet. Cuma tinggal decorating the box. I am not very creative although I minat banar kan craft. Maybe Fae inda practise membuat craft selalu sebab tu Fae masih slow. 

I am sooo loving setiap craft videos that I watch on YouTube. Sooo creative bah hasil tangan durang atu. Idea mesti banyak and pelbagai. Eh, you can do business bah by making and selling crafts. Any kind of crafts. My interest in craft is more into paper crafting because for me that is the 'easiest' craft to do. Lol.
Oh ya, you might wonder how does paper explosion gift box look like. Tadaa~~ 


Presenting my paper explosion gift box. Not yet completely done. Why is it called explosion box? Because when you take off the lid, the box akan BOOM! terbuka ngan gaya explode as shown above. Lol.

Usually, when making the explosion box ada yang buat 2 layers and above. Due to lack of materials and IDEAS so I just make it one-layered. Hence, the box in the middle fills the emptiness of the entire box. Lol. 

The meaurement for the big box is 10cm by 10cm. Whereas for the inner box is 7cm by 7cm. As per its name, gift box, you can put any small and light present inside and give it to your beloved one.


22 comments:

  1. Cantik la Fae...boleh kasi maju lagi ni..
    Bah, buat lagi kasi praktis, nnt kalau sudah ok, boleh bikin bisnes ni kan Fae...cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu kak hehe

      masalahnya fae ne overdose penyakit M(alas) haha

      Delete
  2. memang cantik... Kak Liez memang suka buat kretif macam ni... tapi tak sempat nak buat sebab melayan princess dan prince tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak liez buat kids craft ngan anak2 kak liez la hehe

      Delete
  3. Kreatif juga Fae. Kalau kak ana, tak jadi apa pun =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae pun tak kreatif sebenarnya haah ne mencuba je..tu pun berjam-jam berhari-hari huhuhu

      Delete
  4. Nice and cantik paper explosion box nih. Tulah kalau pandai craft memang boleh buat duit. Dorang professional sebab selalu buat hari hari . Kalau Fae buat hari hari craft fae pon mesti BOOM jugak . hehehe. Kita memang kena mula dari bawah kan. Apa pon memang cantik paper explosion box ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu anis ehehe

      fae overdose sakit M(alas) hahah

      Delete
  5. cantik...xpa x kreatif yg pnting minat tu ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree hehe kalo selalu praktis boleh improve lg

      Delete
  6. cantik la fae...rietta blom pernah buat explosion box....x pandai...

    ReplyDelete
  7. Pandai dan kreatif. Akak pun x reti nak buat cm nie. Kasi tutorial sikit.

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)