Followers

Monday, 13 March 2017

The Sunshine Blogger Award

Assalamu'alaikum readers :D

The Sunshine Blogger Award ll untuk kali kedua Fae kana tag uleh kawan blogger si Ucing Kadayan dalam segmen Sunshine Blogger Award. semua rules Fae ikut kecuali no 3 sorry heee~ anyway, thanks ahh Ucing Kadayan. teringin ku dangar kita bekurapak Brunei Kadayan dalam blog eheh..
  • Thank the person(s) who nominated you in a blog and link back to their blog
  • Answer the 11 questions sent by the person who nominated you
  • Nominated 11 new blogs to receive the award and write them 11 new questions
  • List the rules and display THE SUNSHINE BLOGGER AWARD logo on your post and or your blog



Ucing suruh jawap soalannya dalam Bahasa Melayu (kalo ada selit cakap omputeh inda apa kan Ucing? ehehh).

1) Terangkan kepada saya siapa awak sebenarnya?


nama glamour is Fae (glamour lah sangat). budak lahir taun 90-an. suka angan-angan tinggi tapi usaha nada bilang urang. eh eh update blog setiap hari kira usaha jua dah ne eheh..angan-angan mau blog makin diterima ramai pembaca dari luar Brunei. ehehh.

2) Makanan kesukaan yang tidak boleh di lupakan?

ermm makanan kesukaan Fae chocolate. tapi kadang buleh lupa jua bila Fae inda craving. ehehh.

3) Musik yang selalu dimainkan ketika bersedih?

ne random. ikut mood Fae.

4) Pengalaman memalukan yang terjadi di hadapan orang ramai?

inda mau ingat huhu

5) Apa yang anda buat pada masa lapang?

kacau Aunt Sheila, main handphone, blogging, baring malas ehehh.. and jalan-jalan sama kawan rapat.

6) Peristiwa kejutan (surprise) yang menyeronokkan?

birthday surprises! hehe.

7) Perkara yang membuat anda marah?

kalo kan tau Fae panas baran jenis urangnya. dulu tu perkara damit pun buleh buat Fae naik angin. now Alhamdulillah baran Fae ada kurang dah. 

8) Peristiwa yang menyeramkan?

nada kot..

9) Bagaimana cara seseorang itu boleh membuatkan anda senyum?

appreciate me (extra: bagi Fae chocolate) and buat lawak time Fae rasa down.

10) Lawak habis sampai anda sakit perut tergolek-golek?

banyak ehehh..tapi indalah sampai tergolek banar.

11) Bila waktu dan masa membalas 11 soalan saya ini?

siap taip hari ne tapi Fae schedule the time kepukul 2300hr because Fae mau jarakkan masa publish antara previous post with this current post. 

11 comments:

  1. terima kasih fae.sudi jawab soalan ku,pengalaman memalukan inda mau di ingat (^_^)pengalaman membari hawar.hehe

    ReplyDelete
  2. dapat birthday surprises apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bday surprise dari BFFs. setiap tahun durang buat. hehe.

      Delete
  3. Wah, congrats fae, berjaya jawab semua soalan..

    ReplyDelete
  4. seronok kan bila dapat birthday surprises ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sgt! hehe. hopefully tahun ne lebih awesome surprise-nya hahaha.

      Delete
  5. Byk tahu pasal fae ni. Bgus juga buat mcm ni kan. Blh tahu pasal diri sendiri serba sedikit

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)