Followers

Friday, 10 February 2017

buat Instagram untuk blogging

Assalamu'alaikum readers :D

good day, people! first of all, Fae mau thanks my new followers yang sudi tinggalkan jejak durang arah blog Fae ne 😍

siapa disini ada Instagram account, be it a personal account or business or both, raise your hand 😆 

okay, serious mode is on. I just make a new Instagram account khas untuk blogging and such. so, I would like to add yours. just comment apa your Instagram username below. or if you do not want to expose it, buleh email Fae at nurfaezahabdullah1712@gmail.com thanks in advance! 

the reasons why i make a new Instagram account are untuk menambah blogger friends, share my blog updates, get updated with your blog updates bhahaha~ basically, anything pasal blog Fae mau keep arah satu Instagram account ne. i do not want to combine it ngan personal account. 



kalo ada nampak friend request dari bruneian_blogger_bah please accept it ye. tu username untuk Instagram baru Fae. masa ne baru 0 post, 0 follower, 0 following.

what will be my first post? who is that awesome blogger that wants to be my first follower? who will be the first blogger that I am gonna follow then?

stay tune! bhahaha~ 

16 comments:

  1. rajinnya buat baru.. saya ada personal ngun business pun kadang2 pening haha.. anyway, saya bagi yg business boleh?

    @readthis.bookstore

    ReplyDelete
    Replies
    1. you are my first follower dan juga yg first saya follow hehehe

      Delete
  2. bagus kalau ada instagram sebab boleh kuatkan platform sebagai blogger dan client yang nak gunakan khidmat servis blogger,anyway salam perkenalan :)

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  3. yui ada, tp aktif kat ig bsnes aje

    Nurul Yui Collection =)

    ReplyDelete
  4. Akak combine jer Pae.. takut tak bleh nak handle 2 akaun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae suka buat banyak akaun sampai lupa apa emel apa pw hahahahhaaa

      Delete
  5. hi orang brunei, salam perkenalan :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)