Followers

Tuesday, 14 June 2016

bilanya Fae rajin berblogging...

Assalamu'alaikum readers :D

bilanya Fae rajin berblogging, tangah (tengah) malam update blog pun lakat (masih) active brain ne memerah idea. anyway, Fae mau invite my beloved readers untuk join segmen Fae ne. tarikh last join is on 18th June. 

and also, Fae kan minta tulung (tolong) y'all siapa tau macam mana kan pasang widget Google Friend Connect arah blog? ne untuk my friend's blog huhu. Fae sudah check arah gadgets list nada (tiada) lagi bah. honestly, i find it kinda impractical bah anu follower badge using Google plus ahh. luckily masa Fae buat blog ne back in 2011 widget follower Google friend Connect masih ada in the list. siapa-siapa ada buat tutorial berkaitan please share it with us okay. really appreciate your help. tata!

8 comments:

  1. akak pun kurang tau pasal tu hehehe...

    ReplyDelete
  2. skrg blogging sebab nak update entri yang wajib jer.. hehehe merapu2 mcm agak susah sebab penat posa gamaknya

    ReplyDelete
  3. Kita pun sama. Dah jarang blogging skrg sejak2 tengah praktikal ni. Huhuu

    ReplyDelete
  4. Kaknoor lagilah inda pandai sngt kalau ada masaalah kaknoor rujuk anak2 je, dah ok mama ambik balik laptop tau nya buat entri masuk gmbr atu saja

    ReplyDelete
  5. akak tak tahu pasal benda-benda ni
    taip aje, nak adjust2 widget tak pandai...

    ReplyDelete
  6. bgus fae anjurkan segmen..

    biasakan ada google connect dlm layout..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)