Followers

Wednesday, 15 June 2016

3 sebab kenapa Fae klik entri y'all

Assalamu'alaikum readers :D

the past few days, in a row, Fae rajin online blog dah. paling minimum Fae akan blogwalking dalam 10-20 entri. fairly speaking, there are 3 factors yang buat Fae laju meng-click entri y'all:

1) tajuk entri yang menarik
2) tajuk entri yang kurang menarik BUT i know isi entrinya is of my liking. contoh tajuk entri "kucing adik". oleh sebab Fae suka kucing Fae akan click jua walaupun in my honest opinion tajuk entrinya kurang menarik.
3) ihsan. maksudnya disini when there are no more interesting blog posts for me to read, Fae akan click and read any random blog post atas dasar ihsan (nya urang Brunei kesian bah).

so~ begitulah kisahnya 3 sebab kenapa Fae klik entri y'all :D

there are many, i believe, entri-entri blog Fae yang mempunyai tajuk kurang menarik minat urang kan singgah ke blog Fae and membacanya. MUAHAHA! haruslah sedar diri kan *menangis sendu bawah pokok durian* 

just a reminder lah ahh masa bulan Ramadhan ane, please do not write blog posts yang berbaur gossip, kontroversi and hiburan kosong semata-mata. 

cakap pasal blogwalking, Fae mau melagau (menjemput) my dear blog visitors to drop by off miss bunny's blog and follow her blog jua okay :D sama-sama kitani support kawan blogger.

9 comments:

  1. salam fae, terima kasih bw. kalau begitu, blog post akak ni..yang no berapa agaknya?

    Oh! kalau di Malaysia tak boleh menangis bawah pokok durian, nanti ditimpa buah durian pulak. Sekarang ni Malaysia udah musim durian....hihi.

    ReplyDelete
  2. why fae click my blog?? hehehe

    ReplyDelete
  3. ohh.. fhm fhm..heheh.. pttla ada sggh ke blg juga kan.hehe

    ReplyDelete
  4. hi! Blogwalking here! Wow, good2! Entry yang jujur! :) I loike!

    ReplyDelete
  5. btul jugak fae tulis tu..

    jadi..

    selalu la singgah blog jie..hehe

    ReplyDelete
  6. yg penting BW kan Fae... hihihihi.. :D

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa Pae.. Akak pun jarang BW.. spe yg singgah akak akan balas semula..

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)