Followers

Tuesday, 24 May 2016

blog blog blog

Assalamu'alaikum readers :D

Wi-Fi bagus connection-nya hari ne. memudahkan Fae blogwalking. 

walaupun Fae inda lagi active sangat online blog tapi Fae realize ada few blogs yang used to be very active meng-update blog bisdurang (dia orang) tarus (terus) senyap sepi. 

termasuk blog Fae. dalam sebulan tu payah-payah kan update entri baru. 2 3 entri pun jadi tah. what about y'all?

somehow, i think baguslah Fae jarang update blog bcoz kalo Fae selalu update definitely entri Fae atu more into borak kosong. which is inda ada faedahnya. Fae inda mau kana soal di akhirat pasal penulisan Fae. takut. melainkan Fae rasa entri atu ada motifnya or manfaat ilmunya then baru Fae update.

Fae suka baca entri blog kak Maria Firdz. banyak info berguna beliau share.

Fae masih mau blogwalking so sudi-sudikan tia tinggalkan entry link y'all disini

10 comments:

  1. hyeee...singgah sini..hehehe..comel blog..rasa rindu pula lama tak blogwalking ^_^

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. walaikummusaalam... iya update la blog selalu borak kosong pun ok ja.. daripada tarus sanyap ja, nda best macam tu..
    hehe..

    Blogwalking sini, jom baca

    Adblock Plus di youtube untuk firefox site....

    ReplyDelete
  4. betul tu fae..
    sama lah ciksu pon suka gak singgah blig maria firdz

    ReplyDelete
  5. heee.. xpe.. rajin leh berblog.. xrjin biarkan dlu..

    ReplyDelete
  6. JM UPDATE IKUT MOOD...

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Himfae..asalam, lmanya x singgah cne

    ReplyDelete
  8. rietta pown jrg update blog....busy, xde idea nak share....

    ReplyDelete
  9. Hai Fae
    Kaknoor disini saja bnyk mengupdate blog tpi kalau di brunei busy macam2 kerja nk buat, tak ter update jua

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum nur...yer la tu...ikut ada kelapangan baru updatekan..;)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)