Followers

Thursday, 18 June 2015

Ramadhan greeting all the way from Brunei

Assalamu'alaikum readers :D

selamat berpuasa bagi yang berpuasa. ikhlas Ramadhan greeting dari Brunei. wawawa. macam mana first day puasa y'all so far? jangan luan ikut nafsu bila berbuka okay. Fae mau tanya kekawan bloggers..apa petua untuk mengurangkan/mengubati sakit gastric masa puasa? thanks. 

k papai!

8 comments:

  1. Selamat berpuasa, Fae! Sorry, no idea juga ni. Never puasa before.. Hiihiih

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut Ramadhan Fae..dari bumi Sabah with love.. puasa akak thn ni sederhana shj :)

    ReplyDelete
  3. selaamt berpasa juga fae..cuba goole tipsnya fae mesti banyak dok ada.hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat menjalani ibadah puasa Fae.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  5. selamat menjalani ibadah puasa fae..:)

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa fae! e'in memang ade gastrik teruk.. memang tak boleh kalau tak mkn.. tp disebabkan e'in mengamalkan SPIRULINA ELKEN, alhamdulillah.. sampai skrg gastrik takde dah!

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)