Followers

Friday, 6 March 2015

cerita pasal flush jamban

Assalamu'alaikum readers :D

beberapa hari lapas Fae pi jalan-jalan. and ada masa tu i really needed to pee. so Fae pi lah public toilet dalam shopping plaza ne.. alkisahnya bila Fae kan flush, rasa bengang and geram arah whoever yang buat public toilet tu >.< want to know why?



gambar sekadar hiasan 

body flush jamban atu dibina luan tinggi bah. Fae yang short ane, err not too short, inda dapat capai flush atu. i bet jamban atu jarang di-flush uleh pengguna disebabkan body flush yang dibina ridiculously high. Fae rasa sesiapa yang punya ketinggian macam urang Eropah saja dapat capai flush ah. 

so, in conclusion:

- dear constructor or whoever, please guna logik bila you bina or assemble something. 
- and i just don't understand why pembersih jamban or whoever lah inda taruh kerusi damit untuk pengguna step on it just for the sake of enabling them dapat capai flush handle atu.
- last but not least, jagalah kebersihan tandas awam.

#bukansekadarentrimerapu

k bye.

4 comments:

  1. adoi tengok gambar dah geli..awatlah pi buat tinggi Sgt.org ygbbuat tu agaknya dia sorang je kot nak guna.huhu

    ReplyDelete
  2. errr buat flush tinggi2 dorg tak fikir ke org yg rendah ni...haiiihh sabor je la.hikss

    ReplyDelete
  3. omg buat tinggi2 how to capai..
    CT short jugaa huurm.. ramai tak flush hihihi..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)