Followers

Tuesday, 17 February 2015

malas blogging dah?

Assalamu'alaikum readers :D

hmm luan batah terabai sudah blog Fae inda be-update. masa tu memang ada cuma sikap malas overcontrol Fae. somebody please hit my head >.< walaupun batah inda be-update tapi Fae rasa bangga sikit blog Fae masih bertahan sampai sekarang. cuma tu lahh malas taip entri bah. blogwalking pun Fae jarang dah. masa awal buat blog bukan main kelangit cita-cita Fae dalam dunia blogging. i am such a pathetic blogger >.< okay lah atu saja Fae kan bagitau y'all. pasne Fae mau blogwalking. papai!

6 comments:

  1. kak nurul pun skrg malas nak update blog....

    ReplyDelete
  2. same here T_T
    rasa mcm malas je nak update blog

    ReplyDelete
  3. kah kah... saya pon malas gila nak berblogging. baru tahun n je decide nk active kan balik blog. malas gila nak naikkan trafik.. tapi nak duit :( haha

    ReplyDelete
  4. jom ambil balik mood perlahan2...

    ReplyDelete
  5. Mula2 nak dapatkan balik rentak berblogging rasa macam malas je.. takpe.. slow2.. lelama nanti oklah balik.. ;)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)