Followers

Tuesday, 9 September 2014

share with fae #1

Assalamu'alaikum readers :D

bila sebut pasal memasak and dapur, terus ingat urang perempuan. yet Fae inda totally agree ngan statement ne. ingat keja dapur ne hundred percent keja perempuan kah? *berleter jap* haha. alright, Fae actually mau tanya y'all apa resepi masakan ayam top 3 yang y'all suka masak? share lah ngan Fae k. cayangg y'all.



trang pang peng *bunyi kuali and belanga belaga*

p/s: keyboard laptop Fae dah mula menunjukkan symptom want to die +.+ bcoz the key number one, letter 'kiu' and tanda yang macam short wave tu dah rusak. no matter how hard i press the button of the 3 keys aforementioned tetap inda dapat appear jua tu. pfftt. so, that explains why Fae taip hundred percent (see first paragraph). i can't type the numerical sebab the key number one dah rusak. 

11 comments:

  1. ayam msk smbl
    tomyam ayam
    ayam goreng upin ipin

    boleh?ekekek

    ReplyDelete
  2. Kita suka ayam goreng KFC Fae..he..he..

    Kalau masak ayam masak merah & Kurma pun ok..tapi resepi tu main hentam aje ..he..he

    ReplyDelete
  3. ayam my favret~~

    ayam masak sambal
    ayam goreng ranggup
    ayam rendang

    heeeee~

    ReplyDelete
  4. kan? kenapa perempuan mesty dgn dapur?
    Yeke nak rosak eh? meh pinjam keyboard eda. hehehe kidding :)

    ReplyDelete
  5. ermmm... nak kena keluar duit jugak tu..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)