Followers

Tuesday, 22 July 2014

raya oh raya

Assalamu'alaikum readers :D

berapa pasang baju raya y'all buat this year? kuih and biskut buat sendiri or beli mostly-nya? well, do not overspend okie. hehe. as years goes by Fae rasa that excited feeling menyambut hari raya is somehow..kurang excited lah. 

siapa mau datang beraya to my 'house' dipersilakan :p hari-hari pun buleh. hahaha. my 'house' a.k.a blog Fae sentiasa menerima kedatangan y'all :p k papai!

14 comments:

  1. lamanya tak nampak fae online

    ReplyDelete
  2. Semakin berusia, kurang rasa ghairah hendak berhari raya.

    ReplyDelete
  3. Salam berblogging & salam Ramadhan Fae... bulan puasa ni masa sgt2 mencemburui.. pantas betul semuanya berlalu... Mood raya pun dah mula terasa... :)

    ReplyDelete
  4. huhuhu, same! tak excited sgt nak raya tahun ni..
    entah, dah tua maybe. heheh..
    lama tak nampak fae, busy ke?

    ReplyDelete
  5. wslm Fae..tailor sempat siapkan sepsg jer..pakai jer la mana yg ada...bila Raya ni persediaan lbih kpd ank..kuih pun ala kdr n tunjuk2 je..nk buat x sempat ..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak nmpak fae blogging..hihi

    ha'a kan knapa rasa rya mcm tak meriah..hihi mybe xdpt rsa suasana blik kg kot..:) hihi

    ReplyDelete
  7. baju raya tak ada tahun ni Fae. biskut raya ada.. Jom Fae, ikut kak Ros raya di Kedah :) hihi

    ReplyDelete
  8. baju raya 10.. kuih raya 100 jenis,.. adehh. haha, tedalaa. biasa2 jaa raya tahun nii. ekeke. selamat hari rayaaa!! hha puasa pun alum habis.. -T_____T

    ReplyDelete
  9. Akk xde mood raya sngt thn ni...hehe

    ReplyDelete
  10. Jauh tu nak beraya rumah Fae..Selamat hari raya Fae :)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya jugak..hehe :)

    ReplyDelete
  12. apa juadah istimewa hari raya di brunei? :D

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)