Followers

Thursday, 15 May 2014

no title maa..

Assalamu'alaikum readers :D

alright, am done with blogwalking for today. those yang tag Fae under their Liebster Award sudah Fae jawap soalan mengancam y'all. hehe. and to those yang follow blog Fae, sorry sangat-sangat coz there are some blogs yang Fae alum follow balik. baru today Fae 'active' blogging semula. haha. even comments arah my blog entries pun banyak alum be-reply. kalo setakat 2-3 entri masih okay lah delay-delay reply comments. tapi ne more than 10 entries bah +.+ i die lah like this (oh my English) haha. apa-apa pun Fae utamakan blogwalking. k papai!

21 comments:

  1. blogwalking kat blog fae nie..

    ReplyDelete
  2. lama x nampak Fae.. thank u for dropping by .. :D

    ReplyDelete
  3. salam dear..have a nice blogwalking and salam jumaat :)

    ReplyDelete
  4. ha..ha.. i likeu entry fee..
    ok la bzkan skrg nak active blogging..
    dtg mlawat sini :)

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat dear...Umi datang ni..
    sorry sangat pasal yg tag Umi tu..busy sangatt..:)

    ReplyDelete
  6. rajinya dia.. deno ;ine tak berapa nak clear, tp boleh la bw ... hehe^^

    ReplyDelete
  7. dah habis bw ye.. hihi.. tahniah Fae..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)