Followers

Thursday, 29 May 2014

me le said...

Assalamu'alaikum readers :D

seriously, it is kinda hard for me now untuk blogwalking batah-batah (lama-lama). kalo dulu tahan eh ngadap blog dari pagi sampai malam. but now Fae ada buat benda lain that i need to give attention jua. mana yang sempat Fae blogwalking, atu saja lah okay.



gambar yang nada kaitan ngan inti entri :p

Ramadhan inda batah lagi. after Ramadhan hari raya. phew time flies so fast oh? apapun jangan membazir berbelanja untuk persiapan Ramadhan and hari raya. makin meningkat umur ne feel raya tu Fae rasa..makin kureng dah. and yes, i really don't like dangar bunyi badil, mercun whatsoever. so loud and disturbing! 

last but not least, to all penganggur like me jangan give up cari kaja. err actually me myself dah give up pun hantar cv to companies. kwang kwang kwang. hahaha. in fact, i want to challenge myself cuba berbisnes. dari dulu i always cakap to people yang ask me "nanti ko mau kaja sama government or private sector?" and my answer is always like this "both inda. i want to work sendiri, buka bisnes." so, i guess it is the time now to prove what i said! 

p/s: kalo Fae ada masa malam later Fae check komen dari y'all in my previous entries. k papai!

32 comments:

  1. All the best Fae.. semoga dilancarkan serta dipermudahkan segalanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dapat kerja ^^

    ReplyDelete
  3. Batah, new word for me. Yeahhhhh. Hehehehhee Comel la bakul tu. Apapun ena doakan semoga Allah permudahkan urusan kehidupan faezah

    ReplyDelete
  4. cantiknye basket itu...rietta sangat suka craft...fae bisnis la...mmg minat fae kan...xperlu kerja makan gaji....

    ReplyDelete
  5. fae nak blajar bahasa brunei ngn fae hehiks ! bisnes kecil2 dulu in shaa Allah satu hari nnti boleh jadi usahawan berjaya :)

    ReplyDelete
  6. hehe all the best..ala buat business sendiri pun best jgk..:)

    ReplyDelete
  7. Good Luck & All The Best Fae..
    Moga terus maju dan berjaya dalam kehidupan ..

    ReplyDelete
  8. Good luck Fae... wahh cantikk lah basket tu.. Fae buat ker?? InsyaAllah, pelan2 nanti dapat lah berbisness sndiri..:)

    ReplyDelete
  9. Fae keje ngan uncle lah.. tolong update blog... hehe

    ReplyDelete
  10. All the best dear..lets go for business k..

    ReplyDelete
  11. wah..cantiknye bakul tu..hihihi

    ReplyDelete
  12. JGN pUTUS asa berusaha nak cri kerja ya dik..

    ReplyDelete
  13. comeh bakul tu.. gud luck Fae pada apa lapangan yg diceburi.. ok papai! hihi :D

    ReplyDelete
  14. Moga dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  15. All the best in your life :)

    ReplyDelete
  16. jgn putus asa tau...keep going..insyaAllah rezeki itu ada di mana2..

    ReplyDelete
  17. Good luck fea. In shaa allah...ada rezeki tu nanti.

    ReplyDelete
  18. All the best fea..dont worry coz rezeki tu ada di mana-mana.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. Saya nak juga buat benda2 mcm tu tpi tak kesempatan

    ReplyDelete
  20. saja singgah mai...blink2 blog noooo style

    ReplyDelete
  21. all teh best.. xpe, slow2.. hehehe

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.

    Fae..lana baru nak blogwalking..hehe.

    Just don't give up.. lana pun pernah go through pengalaman sama. Yakin diri ya! :)

    ReplyDelete
  23. keja sendiri is better, freedom je. kan?
    haha.. nak bt bisnes sendiri jugak..

    ReplyDelete
  24. singgah cniii http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/07/bb-doll-cream-de-fasya-hot.html

    ReplyDelete
  25. Selamat menjalani ibadah puasa dalam bulan Ramadhan ini. Good luck for everything, your business, your effort to try find the job.

    ReplyDelete
  26. salam bw di bulan ramadhan..maaf da lama tak bw..semoga ramadhan kali ini lebih bermakna yew..pray for gaza :D

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)