Followers

Thursday, 15 May 2014

Liebster Award dari Blogger

Assalamu'alaikum readers :D

entri ketiga about the Liebster Award di-tag uleh Nadia. thanks Nadia coz tag Fae. hehe. jom liat apa saja soalan Nadia sediakan for her tag victims. hehe.


1. apa ciri blogger yang buat korang rajin nak blogwalking?

blogger yang mesra and bukan jenis yang suka up entry mencarut.

2. selalu korang blogwalking pada waktu bila?

whenever Fae rajin hehe lagipun Fae masih menganggur so waktu lapang tu banyak.

3. pernah tak stalk ex boyfriend/ex girlfriend?

pernah...

4. masih berhubung lagi tak ngan ex boyfriend/ex girlfriend?

nope...

5. ada tak benda yang korang rahsiakan daripada boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri?

hmm lalala~ :p

6. kalo diberi pilihan jadi binatang, korang nak jadi apa dan kenapa?

dolphin sebab dolphin pintar and cute hehe.

7. kalo diberi pilihan bercinta ngan artis luar negara, siapa jadi pilihan?

Keith Urban!

8. masa kkecik dulu korang suka main apa?

kejar-kejar haha.

9. benda yang paling nakal korang pernah buat masa sekolah dulu, apa?

buat cikgu mengamuk :(

10. 3 benda yang korang tak boleh hidup kalo takde?

oxygen, oxygen, oxygen. hehehe.

11. 3 pendapat korang mengenai aku?

mesra, sempoi and simple :*

Fae tag KA and Yui untuk jawap soalan mudah Fae. hehe. the questions are:

1) 1+1? lalala~

2) how do you earn $ from blogging?

3) your lunch menu for today?

4) kalo tulang dibuang T didepannya jadi apa?

5) kalo tulang dibuang T didepannya jadi apa?

6) kalo tulang dibuang T didepannya jadi apa?

lalala~ k papai!

17 comments:

  1. soalan cepumas..haha
    selamat menyertai segmen fae
    sm la, kurang suka jg dgn blog yg suka mencarut

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen fae,baru lepas jawab soklan nie

    ReplyDelete
  3. Thank you Fae sebab sudi jawab Liebster Nadia. :D

    ReplyDelete
  4. jawapan no. 10 tak ramai yg jawab mcm pae.. pd hakikatnya oksigen paling penting kat.. bijak la pae nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takde oxygen camne nak bernfs kan

      Delete
  5. hihi.. tq sbb awak org kdua tag akk..kih2

    ReplyDelete
  6. Nak jadi dolphin ya...no 10 tu memang terbaiklah Fae...

    ReplyDelete
  7. oksigen..oksigen.. yes, suka jawapan Fae!

    ReplyDelete
  8. Masih ke berhubung ngan ex bf. Erk...soalan maut tu...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)