Followers

Tuesday, 20 May 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Assalamu'alaikum readers :D


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...
Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

27 comments:

  1. thanks fae coz sudi support and join...love you to the moon, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc kak farah <3 hehe saling support each other is love kan ^^

      Delete
  2. Good luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  3. Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  4. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  5. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen Fae... good luck ya :)

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  10. Good luck and all the best...saya pun join segmen ini gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen fae..
    husna dah join jugak..:)

    ReplyDelete
  12. singgah sini :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari http://www.myrodreel.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotes.html

    ReplyDelete
  14. hai faizah, good luck :)
    saya dah follow awak...
    mari lah jln2 ke blog saya pulak ye

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  15. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  16. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
  17. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  19. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  20. ramai join ni..selamat bersegmen fae

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)