Followers

Thursday, 29 May 2014

me le said...

Assalamu'alaikum readers :D

seriously, it is kinda hard for me now untuk blogwalking batah-batah (lama-lama). kalo dulu tahan eh ngadap blog dari pagi sampai malam. but now Fae ada buat benda lain that i need to give attention jua. mana yang sempat Fae blogwalking, atu saja lah okay.



gambar yang nada kaitan ngan inti entri :p

Saturday, 24 May 2014

perkembangan terbaru fae (berlagak artis) lol

Assalamu'alaikum readers :D

anyone yang belum join segmen Fae, jom join. sayang y'all. haha. segmen tamat END of MAY. 

masa ne Fae busy on Facebook. sibuk promo dessert making business and also paper craft business. three of my besties and i punya businesses. 

and this coming Tuesday i will be start attending driving lesson. nervous! 

k papai!

Wednesday, 21 May 2014

senarai peserta segmen geng blogwalkers

Assalamu'alaikum readers :D

Alhamdulillah thanks to y'all yang mau join segmen Fae. maklum, first time buat segmen. Fae dah blogwalking ke semua blog peserta. as you can see below is a list of blog links yang join segmen Fae. do let me know if your blog link is not in the list, okay? takut Fae terlepas pandang. segmen ne tamat END of MAY so you still have time to join. jom geng, let's blogwalk! 



salam kenal from Brunei ^^

"inda ku mengarti kurapak Brunei." - "saya tidak faham/mengerti cakap Brunei."

Tuesday, 20 May 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Assalamu'alaikum readers :D


http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Friday, 16 May 2014

pengumuman: segmen geng blogwalkers

Assalamu'alaikum readers :D 

Bismillah. Fae ada pengumuman. haha. Fae plan mau buat segmen blogwalking. so, siapa mau join dipersilakan. siapa inda mau join, inda apa. Fae masih sayang y'all. haha. let's say inda ramai yang join, Fae tetap akan proceed buat segmen ne. yang penting y'all ikhlas join. hehe. 

(updated) Alhamdulillah and thanks to miss fatyn sebab baik hati buat banner untuk segmen Fae even though i didn't ask for it. really appreciate it! 


Thursday, 15 May 2014

no title maa..

Assalamu'alaikum readers :D

alright, am done with blogwalking for today. those yang tag Fae under their Liebster Award sudah Fae jawap soalan mengancam y'all. hehe. and to those yang follow blog Fae, sorry sangat-sangat coz there are some blogs yang Fae alum follow balik. baru today Fae 'active' blogging semula. haha. even comments arah my blog entries pun banyak alum be-reply. kalo setakat 2-3 entri masih okay lah delay-delay reply comments. tapi ne more than 10 entries bah +.+ i die lah like this (oh my English) haha. apa-apa pun Fae utamakan blogwalking. k papai!

Liebster Award dari Blogger

Assalamu'alaikum readers :D

entri ketiga about the Liebster Award di-tag uleh Nadia. thanks Nadia coz tag Fae. hehe. jom liat apa saja soalan Nadia sediakan for her tag victims. hehe.

Liebster Award dari Blogger

Assalamu'alaikum readers :D

entri kedua about the Liebster Award di-tag uleh Eda. thanks Eda coz tag Fae :D 




Liebster Award dari Blogger

Assalamu'alaikum readers :D

ulala thanks kak Ainim coz tag Fae. mwah mwah mwah :p alright, jom liat apa saja soalan kak Ainim sediakan untuk Fae.




bayar hutang blogwalking

Assalamu'alaikum readers :D

well, let the title speaks :p so papai! 

Thursday, 8 May 2014

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Mei!!!

Assalamu'alaikum readers :D



kalo mau join klik sini :)

ulala ada hati kan join segmen *perli diri sendiri* padahal ada beberapa segmen yang Fae joined sebelum ne pun alum Fae follow balik some blogs yang dah follow mine. huhu. will do it bila Fae totally free and rajin. haha. alright, jom meriahkan segmen kawan blogger kita ne ^^ fae tag umik papai!

hehehe

Assalamu'alaikum readers :D

heho heho anyone miss me? haha. ne 1st entry untuk bulan May :l alright, malas mau berbasa-basi bagai, Fae mau lawat blog y'all terus so wait for kedatangan Fae in your blog. mwah! mwah! mwah! k papai!