Followers

Sunday, 13 April 2014

segmen blogwalking by dayangdeno

Assalamu'alaikum readers :D


klik sini kalo mau join :)

k papai!

75 comments:

  1. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen n berblogwalking :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam jumaat kak hehe sorry lambat reply komen

      Delete
  4. Selamat berblogwalking Fae...

    ReplyDelete
  5. semoga ukhuwah bertambah erat...

    ReplyDelete
  6. rajinnya~
    hihi.. selamat bersegmen & berblogwalking fae! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalo syaratnya simple and easy, of course fae rajin join

      Delete
  7. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  8. salam mesra Fae,

    datang singgah sari segmen yang sama,
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  9. Selamat malam singgah dari segmen yang sama dan salam perkenalan

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Good Luck Fae ..dah berubah angin dah blog Fae ...Cantik comel mcm tuan dia jugak ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak :) design dari tahun lepas dah ne kak. kot. haha. fae tak ingat lagi.

      Delete
  11. assalamualaikum.. sorry lambat kunjung balas bw.. thanks sudi singgah blog saya.. salam perkenalan.. :) n nice blog. ;)

    ReplyDelete
  12. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  14. slm...Dr segmen yg sama.Gud luck. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    p/s: slm knl..done follow#677..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali :) sy dah follow balik ^^

      Delete
  15. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali :) thanks for stopping by my blog.

      Delete
  16. fiza pun dah join..singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  17. Assalam, singgah dr segmen yg same. Slamat kenal :D

    http://mawarmialah92.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama. selamat menambah kenalan :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  19. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

    ReplyDelete
  21. Datang balas kunjungan..gud luck dear..

    ReplyDelete
  22. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  23. Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete


  24. Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    ReplyDelete
  25. Salam Ukhwah Fillah .

    Wani datang dari segmen yang sama .
    Jom datang blog Wani (:

    ReplyDelete
  26. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  28. Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

    ReplyDelete
  29. Hye Fae, fiza singga blogwalking dari segmen dayang :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  30. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  31. assalam.. datang dari segmen yang sama .. bw here

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  32. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  33. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  34. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  36. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  37. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  38. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum . Saya datang singgah
    http://www.milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  41. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete
  42. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)