Followers

Wednesday, 9 April 2014

me being creative?

Assalamu'alaikum readers :D

*tutup mata* * buka mata* *tutup mata* *buka mata* dah masuk 9th April. Alhamdulillah aktiviti blogwalking Fae is back on track and it is going on consistent pace. tapi this coming Friday, Saturday and Sunday Fae tepaksa kurangkan aktiviti blogwalking because i will be busy doing other things. ada la tu.. first paragraph nada kaitan langsung ngan tajuk entri: me being creative?


nampak inda gambar-gambar di bawah? Fae rajin hari ne so mau create something creative. creative la sangat. haha. kalo success ada Fae share dalam blog nanti okay. rather than Fae banyak buang masa online benda yang inda berfaedah, lebih baik Fae belajar buat creative crafts



yang macam pistol tu Fae 'unsure' how to use it :p


be creative, be happy :D


lots of stuff...

Fae suka liat hasil creative arts or crafts. Fae bukan creative person, though. yet, i am excited to try to make one. love and enjoy what you do supaya hasilnya pun nanti memuaskan. do something yang positive and berfaedah la. bukan negative. 

motif entry: jom fellas serlahkan creativity anda :p should spend your leisure time doing something fun, creative and productive. papai!

24 comments:

  1. Replies
    1. fae tak pandai menjahit kak ainim kekeke

      Delete
  2. waaa... okay, waiting for the product.. apa benda la ek yang fae nak buat.. uhmmm~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah siap zizie tapi fae nak try create few more yang lebih 'better' kekeke

      Delete
  3. Ok la...tak creative takpe asalkan ada minat. Insyaallah. Nnt share la dkt blog nk tgk ape yg fae buat. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea minat itu penting hehe

      okay zainatul ^^

      Delete
  4. wah.. diy la.. boleh buat tutorial. bell pun suke !! kdg2 jelos org lain blog bw dgn tenang. ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah kiter sama! hehe.

      bw activity fae macam chipsmore hehe

      Delete
  5. suka betul dengan benda benda ni masa sekolah dulu. yang mcm pistol tu namanya glue gun. akak guna time nak buat gubahan kawin jer. ada pun kat umah ni ha..

    ReplyDelete
  6. bila ada passion... ada la creativenya nanti fae... yang macam pistol tu bukan 'glue gun' ker... ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. creative pun ideas banyak cilok from internet kekeke yup glue gun

      Delete
  7. Kita x kreatif tapi sebenarnya bila buat dan mnjadi itu buatkan kita smngt utk jdi kreatif...

    ReplyDelete
  8. Hehe wahh bila mood baik datang boleh ler ''mengkreatifkan'' diri..mak oii ader ker ayat camni,hehehe... Dah siap buat pos utk Kak Lya satu hahaha .......

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo mood baik tapi takde idea susah juga hahaha

      fae post via mimpi je la :p

      Delete
  9. akak pon suka aktiviti kreatif mcm ni

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. most of the stuff fae beli di kedai hadiah and stationery hehe

      Delete
  11. rietta pown suka creative craft...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah hehehe fae suka tapi tak creative to make one huhu

      Delete
  12. bab bab kreatif ni memang excited nak buat..bila dah jadi memang satu kepuasan tgk :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)