Followers

Thursday, 10 April 2014

blogger alert! BLM50.Net!

Assalamu'alaikum readers :D

just now i read this entry pasal BLM50.Net di blog kak Farah Waheda. recently Fae ada blogwalking ke few blogs and keluar benda alah ane. Fae ingatkan iklan biasa-biasa saja that BLM50.Net ah. not until after i read a post about it di blog kak Farah Waheda tadi. so, mana-mana blogs yang got affected by this BLM50.Net please remove any widget dari GUABLOG. k papai!

34 comments:

  1. alhamdulillah..wat masa nie tak kena lagi...

    ReplyDelete
  2. Careful! :D
    Nice post. Thanks for reminder~

    ReplyDelete
  3. Ha'ah Fae... ada beberapa blog yg akak masuk mmg tak boleh...kena virus ni...kena hati2...

    ReplyDelete
  4. kak sally tak perasan pulak..tapi mmg ramai yg kena rasanya

    ReplyDelete
  5. tak pernah guna service guablog tu

    ReplyDelete
  6. sama ngan kak ainim, tak guna pun guablog

    ReplyDelete
  7. tu la..ada problem ngan guablog tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik fae tak pernah guna widget dari guablog

      Delete
  8. memang ada masalah sikit.. hati2

    ReplyDelete
  9. tu la.. kecoh sangat masa tu... hati2 kalau nak letak apa2 kat blog lepas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fae memang tak suka letak banyak widgets hehe

      Delete
  10. Tak pasti lah pernah guna guablog atau x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo takde keluar virus blm50.net tu means tak pernah guna la hehe

      Delete
  11. tak boleh sebarang letak widget kan

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)