Followers

Thursday, 27 March 2014

late night update

Assalamu'alaikum readers :D

entri malam ne random ja. i don't have any specific topic kan di-blog about. just a late night update pasal diri Fae. so, check it out! haha. lame.


a recent picture of me di Empire Hotel & Country Club Brunei

update (1) Alhamdulillah Fae lulus ujian kod undang-undang jalan raya. next week ja lah Fae uruskan jadual kelas belajar driving with tutor Fae. honestly, Fae balum confident kan drive kerita. if i am a rich girl, surely i'll upah driver ja. end of story :p

update (2) last week and this week Fae ada hantar CV. mudahan dalam masa terdekat ne ada rezeki pekerjaan untuk Fae. yet i do have back up plans in case Fae lambat or langsung inda dapat kaja.

okay, that's all. papai!

9 comments:

  1. All the best for both things!! :D Nanti dah boleh drive, blh bawa Vee dari Kch ke Brunei hoo :P Vee dulu masa kecciiikk lagi pergi Brunei. Kecik sgt, I didn't know anything yet. Sampai skrg masih tanya mummy, seriously I've been to Brunei?? Haha!

    ReplyDelete
  2. good luck ea
    kat brunei jalanraya dia aman je,
    rasanya tak susah nak drive kat sana kan :)

    ReplyDelete
  3. goodluck on your CV & driving :0 driving ni tak susah pun. saya dulu terkebil2 juga driving but now da pro :D

    ReplyDelete
  4. best la ,,dah boleh drive.. eheheh =)

    ReplyDelete
  5. good luck.. moga adalah rezeki untuk fae dpt pekerjaan yer.

    ReplyDelete
  6. Salm Jumaat Dear...Tahniah ya..udah lulus..excited nak tau Plan B Fae....

    ReplyDelete
  7. semoga Allah mempermudahkan segala urusan Fae :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)