Followers

Thursday, 6 March 2014

lack of updates

Assalamu'alaikum readers :D


huhu blog ne makin terabai uleh tuannya. lack of updates causing blog traffic Fae semakin menurun. lack of updates causing 'pembaca setia' blog Fae rasa boring every time they visit my blog. lack of updates causing bla bla bla~ k papai! blogwalking time!

50 comments:

  1. Replies
    1. hehe fae xde pi mana2. still in brunei :p

      Delete
  2. fae....check senarai pemenang disini...suprise...hehehe...saja indak maw ksi taw disini...

    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2014/03/the-winners-giveaway-by-henrietta-jose.html

    ReplyDelete
  3. All the best Fae.. salam berblogging.. :)

    ReplyDelete
  4. fae mmg asal brunei ke? ceritala pasal brunei. Nak pergi sana..hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, i am. nanti la fae story pasal brunei ye hehe.

      Delete
  5. Betul....semenjak dah sekolah ni semuanya tentang blog dah menurun. :3

    ReplyDelete
  6. What's wrong with you girl....buzy ya..nway take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy tu x la busy sangat huhu just that.. aaa nevermind hehehe.

      Delete
  7. pae bizi sangat nie.. tapi Fiza tak lupe kat pae pun.. >_<

    ReplyDelete
  8. Jangan terlalu stress... orang kedah kata buat pelan-pelan... cuma jangan tinggal terus jer .. :D
    p/s: pandai lah kami, kami pon baru belajar blogging whoahahahahaha... rise and shine fae :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo lama terabai susah jgak huhu kena rajin buat auto publish entry nih huhu

      Delete
  9. biasa la tu.. kdang2 kita ada kerja yg lbih pntng

    ReplyDelete
    Replies
    1. mslhnya fae xde kerja yg lebih penting sgt selalu haha tapi ntah nape susah sgt nak update blog

      Delete
  10. Ade sering tidak aktif blogging karena kesibukan offline apalagi sebentar lagi pemilihan presiden otomatis ade jarang blogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. mana yang ade mampu tu je yang ade update hehe.

      Delete
  11. Biasa la tu kalau sibuk, susah mo update kan...

    ReplyDelete
  12. salam Jumaat fae
    xper slow2 ye dik...

    ReplyDelete
  13. Salam Jummat Fae..Umi pun dah lama tak bw sini.:)
    Umi selalu ingat Fae jugak walau tak berupdate..Umi pun kenkadang cam tu jugak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jumaat umi ^^ aww sweet umi ne ^^

      Delete
  14. jgn paksa diri...kalau boleh update..update la... kita kan ada commitment lain

    ReplyDelete
  15. Salam jumaat Fae :)

    heee cik kumbang pun sama juga,kadang2 je blog kesayangan tu ber'hapdet T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jumaat kak :)

      kiter sama! hahaha.

      Delete
  16. Take your time. Dahulukan mana yg penting.

    ReplyDelete
  17. slow2.. settle kan yang mana lebih penting terlebih dulu. Akak pun masih mencari ruang nak update blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ada ruang tu kadang2 wifi plak buat hal huhu

      Delete
  18. ha ah.. lama menyepi.. welcome back..

    ReplyDelete
  19. Itu la bila bz , semua Benda tak sempat nk update ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buat auto publish entry awal2 agaknya supaya blog x terabai

      Delete
  20. sori fae, akk sekarang ni pun dh kurang singgah. bukan blog fae je, tp blog kengkawan lain.. baby tak suka berblog..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu kak mimie hehe semoga akak dan baby dalam kandungan sihat selalu

      Delete

thanks for leaving your comment here :)