Followers

Friday, 28 March 2014

Friday thought

Assalamu'alaikum readers :D

have a blessed Friday ahead, guys. mood kan blogwalking terbantut because browser Google Chrome Fae macam ada problem sikit. buka Youtube pun cannot. time Fae menaip entri ane, entah will it be successfully published ke inda jua karang. in this entry i just want to apologize if ada tekasar bahasa or apa-apa je lah masa Fae blogwalking ke blog kawan-kawan or reply komen y'all. sorry jua if Fae ada cilok article or gambar arah blog y'all without permission. sorry jua if Fae balum follow balik those blogs yang sudah follow mine. k papai!

14 comments:

  1. assalamualaikum Fae..lama tak singgah sini. Urang Brunei apa khabar?

    ReplyDelete
  2. Hai Fae, inda apa tu. Heee. Happy friday ;) :)

    ReplyDelete
  3. tukar ker firefox ler pula lepas nie:)
    papai :)

    ReplyDelete
  4. alahai.. kenapa ayat touching ni? sayu aje bunyinya...

    ReplyDelete
  5. Hye fae. Selamat berhujung minggu. Apa aktiviti hujung minggu ni fae.

    ReplyDelete
  6. pha is pun sama la nk mintak maaf jugak... kalau ada terkasar bahasa masa menulis di entri mahupun di komen..:)

    ReplyDelete
  7. cuba uninstall pastu install balik... :)

    Hai. Bye.

    ReplyDelete
  8. Munirah sekarang sibuk dan wifi kat u sangat teruk. huhu. tak boleh nak bukak blog

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...nurfaezah,

    Moga sukses selalu dalam apa jua yang diceburi.

    mselim3

    pls: insaallah .. visit sini jika tidak buzy..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)