Followers

Saturday, 8 March 2014

fae, tunang dan nikah

Assalamu'alaikum readers :D

(auto publish entry) yesterday kawan lama Fae dari sekulah menengah nikah. congratulation Rabi'atul Adawiyah on your solemnization day with your husband. jadilah isteri solehah. mudahan hubungan you and him kekal til jannah Aamin :)

even some of my friends masa di university pun ada yang bertunang sudah. congratulation, guys. cakap pasal bertunang ne, Fae prefer nikah terus. Fae ada alasan sendiri why Fae inda mau bertunang



image credit: source

Fae masih belajar to be a good forgiver.

maklum, ego ne luan tinggi jua...

me and him pernah cakap about nikah. he said if his saving tahun ane cukup, kawin! and i was like "err..." haha. plan Fae tahun ane banyak. unfortunately nikah is not included dalam 2014 plan list Fae :p dear him, nikah next year ja okay? hehe. 

17 comments:

  1. wahhhhh,,, fae dh org ajak nikah tu on je la.. hehehhee

    ReplyDelete
  2. wahh. siuk ehh.. ada calon udah tuu.. kalau nikah, jangan lupa jemput penggilan keh ;)

    ReplyDelete
  3. wah.. tahun depan yer.. semoga dipermudahkan segala urusan.. perkara baik tak elok ditangguhkan..

    ReplyDelete
  4. Tahun depan yeh?
    ok lah tu , semoga kekal hingga ke jinjang pelamin :)

    ReplyDelete
  5. Wah...berita gembira jgn lupa kongsi yer

    ReplyDelete
  6. Congrats to your friends dear...happy Monday ya...

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada kawan Fae yg bertunang...Fae bila lagi?? hehe

    ReplyDelete
  8. plan lah camne pun tapi kalau Allah kata kawen tahun ni, kawen jugak...hheee

    ReplyDelete
  9. InshaAllah akan sampai masa Fae pulak :) Congrats untuk kawan Fae

    ReplyDelete
  10. tahniah buat kawan2 fae.. fae, nikah cepat2.. nanti blh ada bby macam akk... hihi

    ReplyDelete
  11. jangan lupa jemput Munirah tau. hehe

    ReplyDelete
  12. Kalau nikah nanti, Vee mau ikut juga :D Dekat ja ni Swak dengan Brunei :P

    ReplyDelete
  13. Waah bestnye...dia dah saving utk nikah....suka suka...nanti jemput larrr rietta...maw juga keep invitation card buat kanangan...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)