Followers

Sunday, 16 March 2014

diari Fae

Assalamu'alaikum readers :D

siapa suka tulis diari or journal? *Fae angkat tangan* dulu Fae rajin tulis diari. kalo pi kadai pantang liat diari yang macam-macam design. nasib la usin dalam wallet cuku-cukup ja. kalo inda, konpom Fae bali banyak-banyak jadikan collection. haha. 

dulu every night Fae cuba update diari before tido. macam-macam stories, secrets, luahan rasa i wrote in the diary. even Fae pun pernah wrote bad things about people yang menyakitkan hati Fae. 


last few days i bought a diary book. i bought it because (1) the cover is green (2) it's Minions! haha. pembaziran telah berlaku :p 


ne kotak diari..


ne bukunya..

bila Fae mula aktif berblogging, Fae inda lagi rajin tulis diari. bagi Fae this blog of mine sudah macam diari Fae. just that Fae inda lagi mau tulis bad things about people yang menyakitkan hati Fae. everyone can read apa Fae taip so i will avoid writing something yang buleh mengaibkan someone. k papai!

15 comments:

  1. hahah,, pembaziran yang ok. Lawa buku ni. <3

    ReplyDelete
  2. saya x pnah tlis diari fee...stakat ni tulis blog je..tapi konsep tlis diary n blog lbih kurang just blog lg mnari sbab bleh letak gambar bayak2.. he..he
    slamat hjung minggu fea "P

    ReplyDelete
  3. wahh ada diari .. acik pernah ada dulu ...tapi dah manaentah tak ingat letak mana

    ReplyDelete
  4. Wahh.. menarik.. all the best Fae.. :)

    ReplyDelete
  5. dulu.. ain pun ada diary.. suka sgt tulis diary.... skang ni dh malas nk menulis...

    ReplyDelete
  6. Orang perempuan biasanya suka tulis-tulis diary ni. Orang lelaki je jarang-jarang tulis dalam diary. Kalau ada pun yang tulis, sure sorok-sorok tak nak kawan-kawan nampak. Kang nampak, mau kena gelak. Haha

    ReplyDelete
  7. comey sungguh diarinyer.. lama KA x berdiari ni ! hehehe

    ReplyDelete
  8. hmm... kalau akak yang beli diari ni. confirm dpt kat anak dara akak tu... peminat minion la katakan...

    ReplyDelete
  9. perghh , fae memang wanita :d hehe

    ReplyDelete
  10. Diary kita skang ni blog jer ☺

    ReplyDelete
  11. Suka juga tulis diari....sangat suka...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum nur...cantik2...:)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)