Followers

Friday, 14 March 2014

blogging is love

Assalamu'alaikum readers :D

masa check Facebook tadi i saw a post arah Brunei fm pasal solat hajat and MH370. just click on the link to find out apa yang kana post. misi pencarian MH370 masuk hari ke-7 dah. alright, in this entry Fae mau blog pasal...blog! hehe.


image credit: source

actually, ne bukan blog Fae yang pertama. i had few blogs yang no longer bepakai. honestly, bagi Fae payah kan jaga blog kalo inda konsisten blogging. satu-satunya blog Fae yang masih betahan until now is this blog. sebab tu Fae sangat-sangat sayang this baby blog of mine.  

i create this blog on January 1st, 2012. awal-awal blogging Fae inda pandai macam mana kan tarik pembaca untuk jadi my blog follower. lapas Fae joined segmen anjuran kawan-kawan blogger, slowly blog Fae mula diterima among my loyal readers (do my blog really has loyal readers?).

meliat kejayaan blogger otai like Yuyu Zulaikha, Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Maria Elena Zarul, Irine Nadia Marcello, Ben Ashaari, Lyssa Faizureen, Broframestone, Denaihati buat Fae teringin mau jadi macam dorang. 

of course, i do have few plans apa kan dibuat ngan blog Fae ane. but to implement it...hmm telebih intake of vitamin M. M stands for malas. haha. and the frequent use of the word 'but' is one of the sifat urang gagal (sindir diri sendiri). haha. 

so, after this no more malas-malas! k papai!

10 comments:

  1. jgn malas malas yer.. akak ada dua blog , lagi satu tu rasanya dahbersawang dik

    ReplyDelete
  2. susah sikit nak handle few blogs ni Fae , saya ada dua pun dah terabai satu :l

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan & tercapai segala hajat... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. sama la.. anne pun banyak dah blog tp yang sekarang ni ja yang rajin d update.. yang lain terbiar.. hehe

    ReplyDelete
  5. salam hujung minggu Fae...semoga dapat vit R...berpanjangan..:)

    ReplyDelete
  6. Good luck to you dear..nak berjaya kena komitted tak boleh macam choc fudge tau...he..he

    ReplyDelete
  7. tanam azam nak memajukan blog u ye fae . jangan melepaskan batuk di tangga :) hehe

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)