Followers

Tuesday, 18 March 2014

apa rasa y'all?

Assalamu'alaikum readers :D

have this happened to you? kekurangan y'all, be it your physical ke your past ke, dijadikan bahan lawak. yang pasal physical atu yang people inda dapat liat dari luar sebab tertutup melainkan y'all dedahkan sendiri. for example, you ada kudis arah bahagian paha. you tell people that you trust about kekurangan y'all because they say don't worry because they accept you for who you are. lapas atu ada one time ane you guys cerita2. siuk sudah becerita, kekurangan y'all dijadikan bahan lawak. apa rasa y'all? k papai!

8 comments:

  1. macam entry tak puas hati ye ni dik...hehehe..chill ok. fae..biasalah tu..

    ReplyDelete
  2. Sabar la. Banyak manusia macam tu. Better kita bercerita dengan tuhan je. Takkan dipersenda sebegitu.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. mmg la marah kalau kekurangan kita dijadikan lawak tp kalau dorang menghina kita bermakna mereka menghina ciptaan Allah.. kita hanya perlu bersabar.. biar Allah yang membalasnya nya..

    ReplyDelete
  4. Sabar Fae... Tapi, kalau Kak Ros pun akan rasa sedih sangat. yelah, benda tu dijadikan bahan lawak.

    ReplyDelete
  5. mesti la geram.. tapi ikut orang yg kata la.. :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)