Followers

Wednesday, 19 February 2014

pengaruh Wrecking Ball

Assalamu'alaikum readers :D

(auto publish entry) my niece suka dangar lagu Wrecking Ball by Miley Cyrus. bila ea nyanyi, lirik punya la beterabur. haha. tapi sound cute la bila my niece nyanyi ngan pelat keanakannya atu. siapa sudah liat video Wrecking Ball? hmm..inda sesuai langsung untuk dipertontonkan to small kids.

my niece suka dangar mp3 Wrecking Ball dalam handphone Fae. pernah beberapa kali ea cakap sama Fae mau liat video Wrecking Ball. no, no, no. i told her that the video is not suitable for a small kid like her to watch. nasib my niece inda merengek-rengek mau liat video Wrecking Ball atu. but she keeps singing to the song. haiya.. kena ajar ea bezikir instead. 

motif entri: takut kanak-kanak terpengaruh ngan lagu-lagu, video clips or whatsoever yang a bit sexy or lucah so we kena la pandai tapis apa yang inda sesuai for them to listen or watch. 

p/s: day 2

k papai!

19 comments:

  1. bahaya tu kalau kanak-kanak terpengaruh dengan ada video klip yang seksi..

    ReplyDelete
  2. kalau nk ikutkan shark mmg suak suara miley nie..
    suara dia sodap.
    satu jer x best miley ni makin teruk plak perangai dia.
    dulu ok jer time Hannah Montana.

    ReplyDelete
  3. I try to avoid my dotter to play this song..

    ReplyDelete
  4. lagu dia mmg addicted tp video dia mmg x sesuai betul

    ReplyDelete
  5. Video dia mmg inda sesuai ngn ank kecil...

    ReplyDelete
  6. kalau dah tahap seksi tu. better tidak untuk budak kecik :

    ReplyDelete
  7. Klu dah tahap seksi, mmg kak ndak bagi tengok sama Pae sis...

    ReplyDelete
  8. betultu, bahaya skang ni..
    budak2 bukan tau ape mase kecik2 ni..
    tapi mst comel kan die nyanyik2 lagu tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. memang tak berapa suka sangat kat miley sejak dia mula jadi seksi terlampau . menyampah pon ada bila tgk

    ReplyDelete
  10. haha yg pelik2 budak2 selalunya cepat belajar..heran2..

    ReplyDelete
  11. lagu best tapi klip video seksi tupengruh tak baik fae.hehe..

    sory la lama tak bw,sibuk memanjang..pasal murtaba kmegi tu klu fae buat sebungkus megi,letak dua bijik telur..:)

    ReplyDelete
  12. x penah lak tau psl lagu & video ni..hihihi...

    ReplyDelete
  13. Hai fae .. Akk singgah sini jenguk Fae..
    Lama tak BW sini ..
    Fae sihat ???

    ReplyDelete
  14. ya fea..lagu dia memng layan..
    tapi mtv dia..memng kanak2 x sesual langsung tgok:P

    ReplyDelete
  15. husna pon tak tengok lagi video clip wrecking ball nih.. hahaha..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)