Followers

Monday, 10 February 2014

entri rojak macam-macam rasa

Assalamu'alaikum readers :D

Fae stop dulu blogwalking. i want to update my blog jap. this coming Wednesday my six lovelies kan bawa meliat Education UK Exhibition 2014 di Empire Hotel. kami mau survey apa universities or colleges yang bagus and whatnot. semester exam Fae untuk kelima-lima semester inda la se-excellent mana tapi deep inside my heart Fae pun teringin jua study overseas.

kalo Fae dibagi pilihan, Fae mau sambung ambil degree at any Europe countries. paling dekat di Malaysia or Australia. speaking of Malaysia teringat Fae satu-satunya kawan blogger yang Fae buleh consider as my best blogger buddy, Anis Zainuddin. satu-satunya kawan blogger from Malaysia yang Fae ada save the contact number. hehe. i wish Anis read this. Anis inda lagi active blogging anymore. 

oh ya, anyone mau liat a recent photo of mine? haha. promo diri. untuk readers yang masih not familiar with the owner of this blog, maie i perkenalkan~  Fae, 22 (will turn 23 in December 2014), a Bruneian, an HND holder, penganggur kehormat, wife-to-be in 2 years time. hahaha. 



tu ha.. kesian kan i was trapped inside the glass bottle :(

please help me out~

k papai!

21 comments:

  1. Fae nak further study kat oversea ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ada rezeki lebih and terbuka hati nak sambung study, maybe yes.. hehe..

      Delete
  2. semoga segala hasrat tercapai.. :)

    ReplyDelete
  3. Kena gosok botol tu baru boleh keluar macam cerita aladin. Hehehehe...

    <a href='http://zack-hoya.blogspot.com/">ZH Blogger</a>

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nama fae kena tukar la ne jadi jasmin, macam dalam cerita aladdin :p

      Delete
  4. Moga hasrat Fae tercapai ya...amin...:)

    ReplyDelete
  5. Try Uk Fae..I was there before...and its amazing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu fae pi EdUK exhibition, i am kinda interested nak try birmingham uni hehehe

      Delete
  6. Semoga dipermudahkan segalanya & tercapai segala yg dihajati Fae.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  7. moga dipermudahkan.. comey tuan blog ni. :)

    ReplyDelete
  8. semoga di permudahkan urusan fae ^_^

    ReplyDelete
  9. ahahaha penggangur kehormat xD aku ane apa kurangnya..maju penanaman anggur kat blkg rumah tue ah T_T

    ReplyDelete
  10. owh inilah rupa ownernya..dah nak kawin dah pun :):P

    ReplyDelete
  11. salam kenal dr sha..hihi, done follow sini, thnks sbb sllu dtg blog sha..nak khwn da ka? smoga dipermudakan urusan ya..

    ReplyDelete
  12. nanti sambung la study kat kl...boleh kita jumpa :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)