Followers

Monday, 20 January 2014

the small notes

Assalamu'alaikum readers :D

hari tu Fae kemas junk box Fae berisi textbooks, files etc. and then Fae tejumpa these small notes written by one of my close friends at university, Aqil. lama Fae simpan the small notes. berbulan-bulan. baru today kan buat entry pasal ne. hehe. 


a random request


Aqil, Aqil...


i tend to talk fast kalo nervous masa buat presentation


Fae here and there


haha


k papai!

27 comments:

  1. comelnya note minta kfc tu :)

    ReplyDelete
  2. Haha..comel je notes2 tu..sweet lah ur frendz :)

    ReplyDelete
  3. haha..so sweet kan Fae bila di kenang...:)

    ReplyDelete
  4. Ramainya bagi note. Mesti ada yang tulis, Fae, jom dating. hehehehe...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  5. kak pon suka gak simpan nota dari kawan cam ni. yg 10 thun lepas pon still ada :)

    ReplyDelete
  6. haha...nakal kawan fea. sama mcm kawan ftn. suka tulis note cam nie. kdng2 lectre note pun dia conteng. tp mmg sweet bila diingat atau ditengok blik.

    ReplyDelete
  7. hehe, sweet je..
    eda ada je lagi note masa duk hostel dulu. Baca balik rasa nak gelak guling2..
    kan? hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha.... banyak nye note. akak ni kalau dulu le wat presentation, rasa mcm suara tu keluar sehabis kuat. ghupernya slow jerk. tetiba teringat zaman study dulu

    ReplyDelete
  9. sapa gerangan yang memberi note2 macam nie..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. banyak nya note..
    yang last tu lucu....minta belanja ka tu fae...hihiih

    ReplyDelete
  11. haha.. sweet plak baca note2 tu....

    ReplyDelete
  12. akak ada satu note kecil yg dah dekat 3 tahun masih lekat kat pc

    ReplyDelete
  13. mengimbau kenangan ni..akk n rakan selalu buat macam ni jgk..best kan..:)

    ReplyDelete
  14. dulu2 pun selalu buat.. kalau sekarang nie Fiza selalu dpt stick note dr bos.. pagi2 mesti ada jer nota yg ditinggalkan

    ReplyDelete
  15. Kalau time kursus dulu selalu buat nota macam ni. Hihi. Maklumlah tak leh berbual kan. Better Fae simpan buat kenangan... tersenyum je kan bila baca balik....

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)