Followers

Thursday, 9 January 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Assalamu'alaikum readers :D

yeah Fae ikut segmen lagi. segmen kedua Fae ikut untuk tahun ane. to all my blog's new visitors thanks for dropping by. 


klik sini kalo mau join ^^

p/s: i am a Bruneian

k papai!

35 comments:

  1. blog urang brunei..??
    lawa blog mu..bisai kurapak brunei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe au and makasih sudi singgah. selesa pakai bilingual hehe.

      Delete
  2. Gud luck :) selamat bersegmen...thanks follow k

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

    Wahh , orang brunei ? Salam perkenalan dear . Tak pernah jumpa lagi blogger brunei. Awak yang pertama . hihi :) Follow blog awak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam. thanks for dropping by kiera ^^ salam perkenalan juga ^^

      Delete
  4. good luck ya... kak mia pun join juga..

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  7. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  11. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  13. saya pon join jugak :D SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum,
    datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..akk pun join jugak segmen ni..:)

    ReplyDelete
  17. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)