Followers

Thursday, 23 January 2014

random act of kindness

Assalamu'alaikum readers :D

i was online using my handphone when my niece masuk bilik and silently, yes silently, bagi Fae a banana. no single word was
 coming out from her mouth. after she gave me the banana she walked out from my room. Fae cakap 'thank you' walaupun awal-awal tu hairan jap. Nisha Nisha.. she always disturb things. selalu kena marah pasal gauk a.k.a nakal. yet you never know when she will does such random act of kindness. love you, niece. mudahan Nisha membesar jadi seorang anak yang mendangar cakap and solehah.



the banana sudah selamat masuk dalam tummy Fae haha

a 'piece' of random act of kindness

k papai!

38 comments:

  1. singgah dan follow sini...
    pisang tu...buat banana split ...sedap...

    ReplyDelete
  2. Salam Fae, u mean ada sedikit kebaikan dalam banyaknya kenakalan gitu kah?
    nak la tgk orangnye your niece tu Fae... suke pisang kecil tu.. sdap kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam kak :) yup yup tu maksud fae hehe.

      x banyak gambar my niece inside my blog hehe

      Delete
  3. hihihi..nisha dtg bagi pisang ker?? :)

    ReplyDelete
  4. oh.. comel je cara dia tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. pisang tu nama apa ek. akak ni kalau pisang berangan memang suka sangatttttttttttt

    ReplyDelete
  6. comel size pisang ni.. nak lg p amik tau.. hikhikhik

    ReplyDelete
  7. terasa lama dah saya tak makan pisang :)

    ReplyDelete
  8. comelnyer pisang tu.. kementot je.. hehe.. bagus niece u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la hehe tersengih2 sy bila fikirkan balik her random act tu

      Delete
  9. pisang mmg sedap.. dah selamat dlm perut pae yer.. hehe

    ReplyDelete
  10. Bukan susah kan nak buat baik dgn org... Budak kecik pun bule....

    ReplyDelete
  11. alahai. tomeynya.. entah2, ada maksud kot.. hihihi...

    ReplyDelete
  12. Fae, sweet sangat tindakan dia. Masuk bilik just nak bagi Fae buah pisang tu....

    ReplyDelete
  13. akak nie tak tahu nama pisang tapi pisang nie akak suka buat kek pisang dan cekodok sedappp...

    ReplyDelete
  14. haaa dah ingat kalau tak silap pisang lemak manis...betol ke kwn2 :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)