Followers

Saturday, 25 January 2014

hobi baru si penganggur kehormat

Assalamu'alaikum readers :D

almost two months sudah Fae jadi penganggur kehormat. frankly speaking, usaha Fae to find a job within the two months is KURANG. it was my loss i banyak membuang masa. salah sendiri kan. 


image credit: source

Fae sudah sent CVs to three private companies. so far Fae baru dapat jawapan dari satu company ne. in the response letter that the company sent to my house, it states that my job application is shortlisted and sudah kena masukkan dalam durang punya database should there are any future vacancies. if i don't hear from them in the next six months, it means job application Fae inda lagi kena shortlisted. well, rezeki Allah ada di mana-mana.

recently Fae ada cuba edit gambar sehabis habis habis kreatif pakai handphone. haha. dalam Samsung Fae ada application Photo Grid, Aviary, PhotoRus and Photo Funia. in these fun and easy applications i found out that kitani buleh utilize our creativity level. 



image credit: my friend hehe

gambar atas actually buleh lagi di-edit sehabis kreatif 

Fae ada download PhotoScape dalam laptop. Fae inda dapat download PhotoShop. i don't know what the problem is. apart from PhotoScape, i also have Picasa but i seldom use it. pikir punya pikir why not Fae jadikan this new interest of mine (edit and design image creatively) as a serious start to... to what? secret. haha. i can't talk about it yet. daripada Fae buang masa jadi penganggur kehormat yang banyak buang masa, lebih baik Fae spend my time buat something useful.

to all penganggur kehormat out there jom we utilize masa kitani doing something useful! enough being idle. duit inda gugur dari langit ngan sendirinya. kitani yang kena usaha cari duit. 

*kitani (Brunei malay word): we, kita

k papai!

15 comments:

  1. Great entry too !!! :D...
    *really can't help... when u feel good, you'll feel everything is good*

    btw.. what is inda means? is it tidak?
    *learning bahasa brunei now huhuhu*

    great job!!! editing software in smartphone nowadays are extremely amazing. I just found that the image could be edited almost like what is produced by DSLR... quote: almost... and, learning is not a waste of time... just that, learn hard!!! :D see ya...

    ReplyDelete
  2. Ok la tu Fae ...
    dari tak buat apa2 ada gak kerja hehhehe..
    Good Luck dear ...
    Sayang Selalu Dari kak Lya

    ReplyDelete
  3. ni selain tanam anggur, mesti ternak lemak kan.. kehkehkeh...
    you're right.. doing something useful..
    fae, u make me nervous since i'll finish my study next year. wondering if any job avaiable for me... huhu..

    ReplyDelete
  4. Akk suka betul main edit picca ni... Akk pon ada aviary.... Good luck in whatever you do...

    ReplyDelete
  5. good luck fae... thanks doakan akak cepat sembuh.. alhamdulillah semakin sihat sekrang nih.. :-)

    ReplyDelete
  6. Comel edit picture tu..nway good luck to you dear..salam hujung minggu k!!!

    ReplyDelete
  7. yeke.. takpe.. rezeki Allah ada dimana2... dont worry k :)

    ReplyDelete
  8. hihi.. takpe, gunakan masa sehabis baik :)

    ReplyDelete
  9. Rehat puas puas. Nanti dah keje x leh rileka dah.

    ReplyDelete
  10. Wahh.. dok uma jd pganggur ye .. mcm zara dlu pas spm.. Hahahaha

    ReplyDelete
  11. Salam kenal..dan follow blog fae. Zai pn tgh mengangur skrg. Huhu. Good luck ye :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)