Followers

Monday, 27 January 2014

gelak pagi Isnin

Assalamu'alaikum readers :D

i feel rather happy, so much happy, di pagi hari Isnin ane :D you should start your Monday (blues) with positive attitude. i will be a bit busy this whole week because Fae tolong cousin Fae buat preparation like menggubah hantaran for her engagement day this coming Sunday. so masa Fae untuk blogwalking maybe terhad sikit. alright, in this entry i want to share a funny story about me. sila gelak ramai-ramai. haha.



ngko ado? :p 

last night lapas shopping Fae dangani cousin hantar her friend balik. my cousin ne punya la gelisah menahan rasa kan weewee so her friend suruh pakai toilet di rumahnya ja. cousin minta tolong Fae dangani ea masuk rumah kawannya. we were in hurry sebab cousin inda dapat tahan. so Fae cepat-cepat pakai kasut. Fae suka buka kasut bila dalam kerita, anyway. masa naik tangga Fae tunduk and i saw that i... 

*take a deep breath, hembus and HAHAHAHAHAHAHA!!*

let the picture above explains the rest of the story. the flat shoe sama the slipper tu both Fae punya. sometimes kalo jalan kemana-mana Fae bawa slipper for emergency use (konon). haha.

another funny story about me. happened last two night. me, my cousin and her friend makan malam di Rock Garden Cafe & Restaurant. masa kan berangkat balik, cousin kan reverse kerita and i was busy texting with ehem. di hujung mata Fae Fae nampak cousin angkat tangan lambai kawannya. and Fae pun mau lambai jua. so i toleh keluar and waved excitedly. ngam-ngam masa tu ada sebuah kerita selang sebuah dari our car baru reverse keluar.

err...ngan muka yang hairan i asked my cousin "kerita kawan mu kah tu?" her response was "bukan. HAHAHAHAHAHA" -.-' Fae salah lambai urang. cousin sengaja ngatil/sakat Fae. kerita kawan cousin jauh sikit. oh well, papai then!

13 comments:

  1. hehe..lucu jugak neh..tu la klu dah desperate sgt2 jadi cam tu la..betul tak..ape2 pon nak tanya berapa hari duk gelak pasai kasut tu..kalu saya ngan kwn2 3 hari tak habis gelak lagi nie..hehe..:-)

    ReplyDelete
  2. hahaha..memang kelakar la cite fae ni.
    bab kasut tu memang kelakar

    ReplyDelete
  3. macam manalah kasut tu boleh lain2 tu...he he he...

    ReplyDelete
  4. ehehe, macam mana lah boleh lain2..

    ReplyDelete
  5. pernah 2 kali jadi kat akak juga.huhuhu... sekali masa ge kerja, sekali masa ge klinik

    ReplyDelete
  6. hehehe..spontaneous boleh dapat malu jugak ni..hehe..jadikan pengajaran ye :)

    ReplyDelete
  7. hahahaa.. part kasut tu. akak selalu dik, kalau drive memangtanggalkan kasut.

    hikss.. ko lambai urang lain yer..

    ReplyDelete
  8. hahaha...lan pernah kena macam nie gak..tapi tertukar selipar putih ngan hitam..sib pakai jugak laa..konon2 trend baru..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. akak pernah terjadi ...kalau di ingat mmg gelak

    ReplyDelete
  10. hehe.. mcm mana boleh tak sedar tu pae...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)