Followers

Friday, 10 January 2014

film review: Walking with Dinosaurs 3D

Assalamu'alaikum readers :D

ada 3 films yang Fae sudah watched tapi balum review. Thor, Walking with Dinosaurs 3D and also Paranormal Activity: The Marked Ones. first Fae mau review pasal film Walking with Dinosaurs 3D. i watched the film tahun lapas. haha. well, Fae tetap proceed buat review entry ne walaupun cerita dah basi. 



image credit: source

Fae watched Walking with Dinosaurs 3D with a close cousin of mine, anak buah and our maid. at first Fae liat poster Walking with Dinosaurs 3D inda attractive langsung so i made a biased assumption saying that the film inda siuk. lagi pun before that kami nada plan langsung kan liat cerita Walking with Dinosaurs  3D. tapi since kena belanja dah so layan je lah. hehe. 

Walking with Dinosaurs 3D mengisahkan pasal perjalanan of these two 'main' casts/prehistoric dinosaurs, Patchi (seekor Pachyrinosaurus) and Alex (seekor Alexornis). honestly speaking, i feel like watching a documentary instead. it is not that bad, though. i still laughed at the poop and snot jokes. just that the filmmaker kena improve certain aspects in order for the film to be more fun to watch. 

basically, dalam Walking with Dinosaurs 3D you can at least get some idea macam mana, bila and kenapa dinosaurs migrate from north/south to south/north and then balik semula ke north/south. Fae buat / sebab lupa. hehe.

overall, Fae bagi rating 6/10. k papai!

11 comments:

  1. orite fae.. wpun basi masih valid.. hihi

    ReplyDelete
  2. Cerita ppenuh dengan dinasour . . belum pernah tengok lagi, sebab tak sempat . InshaALLAH . ada masa nak tengok lah . Thanks sharing ^^

    ReplyDelete
  3. Assalam.. mcm best pulak cerita ni.. Thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  4. hai! salam singgah dan folllowww.hehehe

    ReplyDelete
  5. mcm best jugak cerita ni Fae...
    cuma sini nak pegi pawagam jauh lah...huhu

    ReplyDelete
  6. dulu memang fanatik dgn filem mcm ni..best :)

    ReplyDelete
  7. Best gak citer ni. Hr tu akk pg tgk bw anak anak

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)