Followers

Friday, 31 January 2014

blogwalking

Assalamu'alaikum readers :D

(auto publish entry) salam Jumaat :) how are you doing, guys? wish you a great day ahead. for today's entry, tomorrow's and hari Ahad Fae buat auto publish entry ja. most probably i will be busy tolong buat preparation untuk majlis pertunangan cousin hari Ahad ne. so aktiviti blogwalking pun terpaksa stop dulu. kalo Fae sempat blogwalking pun, just few blogs saja Fae dapat singgah. y'all dialu-alukan untuk memeriahkan entri ne ngan komen-komen y'all yang happening gitu. hehe. maybe Fae inda online (pakai laptop) untuk 3 hari ne. siapa rindu Fae kawan Fae. siapa inda rindu Fae bukan kawan Fae. just kidding. hehe. jangan malu-malu blogwalking ke blog Fae yang serba kekurangan ne *uhuk uhuk* k papai!

10 comments:

  1. engangement ceremony :) macam best jaa..selamat ber-sibuk naa

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Thank you sebab sempat dan sudi singgah blog saya yang tak seberapa di http://dzureendarwis.blogspot.com . Semoga dipermudahkan urusan untuk majlis pertunangan itu nanti :)

    ReplyDelete
  3. mama baru nak blogwalking ni, dari pagi bz sangat..

    ReplyDelete
  4. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat fae...Selamat bercuti ya!!!

    ReplyDelete
  6. Semoga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)