Followers

Sunday, 1 December 2013

how does it feels like?

Assalamu'alaikum readers :D

banyak Fae kan share di blog ne. tapi Fae inda mau post just yet. Fae belum habis edit gambar so gotta wait lah. hehe. but for now Fae mau membebel about how does it feels like to... to what? let's check it out!

1) how does it feels like to be in a situation when your bestfriend admits that he/she loves your girlfriend/boyfriend?

2) how does it feels like to fall in love with a guy or a girl that you just know for three days?

3) how does it feels like kena sisihkan oleh kawan-kawan tanpa you tau apa salah you?

4) how does it feels like meliat kecurangan depan mata made by your beloved one?

5) how does it feels like when you want to bagitau berita gembira to your beloved one and before you sempat to do so, your beloved one meninggal dunia?

6) how does it feels like when Fae cakap to you my beloved readers, "i love you."? hahaha! *slap my own face*



ignore the background.

someone said muka Fae macam ustazah.

haha.

as Allah's creature yang dibagi akal and perasaan, you know well the answers to all the questions above. by the way, sorry sangat-sangat to y'all yang baru follow blog Fae and also komen in my recent entries. nanti Fae follow balik blog y'all and balas komen y'all jua okay? until then, papai!

26 comments:

  1. Shafiq datang sini baca entri 'ustazah look alike'. :) jemput melawat blog shafiq

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab jadi Top 5 pengomen tegar di blog ERAZFADLI.COM

    ReplyDelete
  3. morning fae,,, ya, ya i know how it feels.
    Btw, memang macam ustazah. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Fiza nyer jwpn yer...
    1) what? dah tak de org lain ker?
    2) pikir betul2 dulu..
    3) of course la sedey..
    4) hancur hati.. comfirm clash jer terus..
    5) kene terima qada dan qadar wlpun pedih
    6) i luv u 2...

    ReplyDelete
  5. Hmmmm....sedih...macam cuaca kat luar...

    ReplyDelete
  6. perasaan bercampur-baur..
    tapi yang pasti segalanya punya hikmah yang tersendiri.

    ReplyDelete
  7. yelah.. ada ciri2 jadi ustazah tu... lembut jer raut wajah... =)

    ReplyDelete
  8. mybe as ur fren syuk pun also same situation :D

    ReplyDelete
  9. tak tau how it feel but can try imagine how it feel.haha

    yup mg ustazah look alike..:)

    ReplyDelete
  10. sejuk hati bl yg kata muka iras ustazah yew

    ReplyDelete
  11. sejuk hati bl yg kata muka iras ustazah yew

    ReplyDelete
  12. how does it feel like yg jawpan nya kebanyakan nya menghampakan except for the last one ^_^

    ReplyDelete
  13. nombor 3 tu, emmm.. rasa sedih kot. tiba-tiba kena pinggir macam tu je.. . apa pun, cuba berterus terang dan bersemuka. jangan terus ambik keptusan nak sisih je.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. aaahh acik pun ingatkan uatazah ...baguslah macam tu

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum faezah.....mama dtg singgah melawat yer...:)

    ReplyDelete
  16. hi...blogwalking+follow dari org Kuala Lumpur~ :D

    ReplyDelete
  17. macam ustazah..? hahaha.. ameen..
    eh, bertukar lagi rupa nlog ni...

    ReplyDelete
  18. meh Yaya nak jawab ni soalan Fae..

    1) Rasa mcm geram gak la kenapa boleh dia jatuh hati kan? Kalau mcm tu jgn perkenalkan sgt dan jgn bwk kekasih kita berjumpa dgn sahabat baik kita..hahaha.. jawapan yang sgt2 peetggh..

    2) Ok kalau soalan ni Yaya tak pasti pulak.. tapi boleh jadi kan? kita tak tahu perancangan Allah. Hanya mampu minta petunjuk yang terbaik.

    3 ) Rasa sedih,tapi kita tanya la dia minta dia berterus terang dengan kita

    4) Rasa sakit hati dan lepaskan dia pergi kalau itu yang dia mahu selama ni. Dia tak berhak dapat cinta sejati kita.. ecece..

    5) Kecewa + hancur hati. Sedih teramatsangat.. tapi mungkin jodoh kita sampai situ je kan.

    and my last answer issssssssss...


    "I LOVE YOU TOOOOOOOO FAE " ^_^

    ReplyDelete
  19. betul la, muka2 ustajah.. hehe..
    tak tau nak jawab apa, yang penting memang kena pkir lama sebelum jawab.. hehehe..
    love u too fae.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  20. everything come from heart. think before do anything.

    ReplyDelete
  21. amin.. mga betul2 jadi ustazah..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)