Followers

Wednesday, 11 December 2013

10 benda penting

Assalamu'alaikum readers :D

yesterday Fae langsung inda switch on laptop. tepaksa save karan. laptop Fae punya battery rosak so kalo kan guna laptop Fae kena guna karan. okay, lupakan pasal atu. in this entry Fae mau share 10 benda penting Fae must and always bawa when go jalan-jalan. apa 10 benda penting tu? note: the list is NOT according to the order of importance.




can you guess what is one of the important things that aren't things?

answernya ada dalam list Fae di bawah.

1. dry tissue

useful bila you want to wipe wet bench di taman permainan. useful bila you want to do private business di public toilet yang SELALU kehabisan tissue. grr! 

2. wet tissue

useful bila you want to wipe mulut or tangan lepas makan di tempat awam in case susah cari paip. useful bila you want to touch up diri lepas buat private business di public toilet. 

3. toothpaste and toothbrush

indakan dari pagi sampai malam you jalan-jalan you inda brush your teeth? erkk.. rajinkan diri guna toilet or washroom di shopping mall, for example, to clean your teeth, at least.

4. a bottle of mineral water

you seriously need this everywhere you go.

5. wallet

dalam wallet Fae ada IC, dollar notes, coins, two pendrives, membership cards and business cards that people gave to me.

6. umbrella

sediakan payung sebelum hujan. mine yang dapat dilipat punya so easy to carry around.

7. perfume

sometimes Fae guna perfume not only to spray it on me tapi also to spray on things (or even tempat) yang bau kurang enak. 

8. scissor

to defend myself. haha!

9. handphone

my soul, my heart. haha! make sure your handphone is fully charged before you jalan. 

10. do'a

yes, do'a. wherever you go, whatever you do never forget to berdo'a to Allah. 

p/s: can you guess already what is one of the important things that aren't things?

k papai! Fae mau sambung blogwalking.

10 comments:

  1. assalamualaikum faezah...setuju2..:)

    ReplyDelete
  2. lebih kurang jak Fae benda2 yg sering dibawa ni...:)

    ReplyDelete
  3. kalau untuk lelaki, wallet, handphone dan doa pun dah cukup..hehehe.... :) but i like the scissor part..perempuan kena always berjaga jaga....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Doa adalah yang paling penting kerana doa itu adalah senjata orang-orang mukmin.

    ReplyDelete
  5. from all of your list. Handphone is very important.hahaha.. lelain tu boleh je beli if urgant.

    ReplyDelete
  6. dlm semua list itu.. yang paling penting is MONEY.. hihi.. :p

    ReplyDelete
  7. dah lame tak BW mu fae.. dah berubah rupa blog mu fae.. hitam ke cream.. baru daku nampak fae.. daku ini rabun.. hihihi.. neway.. nice fae.. :)

    ReplyDelete
  8. siap ada gunting tu.. hehe.. untuk perlindungan diri...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)