Followers

Thursday, 21 November 2013

tumblr follow button

Assalamu'alaikum readers :D

tadi Fae ada baca this entry pasal follow blog yang masih pakai tumblr follow button. recently Fae ada follow a few blogs. empunya blog masih pakai tumblr follow button. Fae siap komen bagitau Fae sudah follow blog dorang. however, little did that i know that bila Fae follow blog dorang, followers dorang inda bertambah. yang Fae takut kalo dorang cakap Fae tipu sebab Fae ada komen bagitau Fae sudah follow.


the kitty is on tumblr.

image i cilok dari papa Google.

memang ada masalah sikit kalo kan follow blog orang yang masih pakai tumblr follow button. bila Fae dah tekan the follow button, tu haa...keluar the second image. what image? click here to find out. 

pasne Fae mau double check those blogs yang follow blog Fae baru-baru ne. takut ada yang Fae belum follow balik. okay, that's all from me. papai!

24 comments:

  1. Amboi.. Kucing tuuuu.. betuL2 laa..hehehehe

    ReplyDelete
  2. yg penting & janji kita dah follow kan

    ReplyDelete
  3. Mungkin ada problem pada coding blog tu kot kalau pakai tumblr ni. Tapi, ape-apehal pun saya dah follow blog awak guna blogger akaun. Hehe

    ReplyDelete
  4. fiza understand what u mean.. kadang2 kita dah follow, lepas tu close.. dgn blog tu sekali kite close.. mestilah kene cari semula.. mkn masa semua tu..

    ReplyDelete
  5. hi awak. td cakap nak ieka buatkan header kan. meh saiz, tema warna n benda apa nak tulis. or ada nak tambah gambar apa2 ke.

    btw, ieka ada emel td, xtau la awk dpt ke x... :)

    ReplyDelete
  6. komen semula kt blog dia cakap sy tak tipu,sy mmg nk follow bla bla bla.hehe

    ReplyDelete
  7. Blog aku dah follow belum haha :) thanks atas kunjungan..

    ReplyDelete
  8. one of them is my blog la tu.. waaa.. actly sy guna classic blogger template. puas sy google html butang follower tu utk apply dkt template sy tapi nmpknya xda n cuma berfungsi di advanced template blogger sj. so sy buat sndri actly button tu n letak link follow smua buat sndri. sy x guna tmblr button. lps ni mgkin nak kena carik alternatif lain la. maybe convert current template g advanced..

    ReplyDelete
  9. tak pe fae yg penting dah follow. at least fae tak tipu. kan..kan.. kalau akak le, once ada pengunjung tinggal jejak kat blog dah syukur. tak kisah le dia follow ke idak. akak pasti terjah semula.

    ReplyDelete
  10. fae sy dah cek guna akaun org lain n try follow, dpt ja. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm xtau ape mslh ngan follow button tu :s

      Delete
  11. yang penting kita follow bacak kan

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)