Followers

Friday, 1 November 2013

The Usual Ladies

Assalamu'alaikum readers :D

how are you doing today, guys? hari ne dah masuk 1st November. time flies so fast. alright, in this entry Fae mau cerita pasal me le girlfriends. Fae ada six lovelies yang selalu menceriakan and also menghuru-harakan hidup fae dari semester one until this final semester. we called ourselves The Usual Ladies sebab selalu bersama-sama wherever we go.


The Usual Ladies

Mun (wore black tudung and red blouse): has beautiful eyes macam mata orang Arab. suka K-Pop. my friend dari secondary school. 

Aina (yang buat peace sign): masa mula-mula kenal Aina Fae susah sikit kan masuk in her 'league'. now Aina antara manusia yang suka sakat Fae. tak kenal maka tak cinta right ^^

Pijah: (wore black tudung and pakai spec): Fae pernah jadi classmate Pijah when we were in high school tapi masa tu belum rapat. she loves to eat sandwich ayam for her breakfast. Fae pun ikut suka makan sandwich sebab taisliur liat Pijah makan selalu. haha. 


Fae joined Aina buat peace sign. 

Erah (wore black tudung and stood next to Pijah): Erah loves make-up. she is also our counter pertanyaan pasal tempat-tempat makan di Brunei as Erah rajin makan di luar. 

Aqil (behind Erah): the oldest among us. teman gaduh Fae. kami selalu gaduh pasal our crush. siapa Fae suka, Aqil pun suka. haha. 

Hayah (wore yellow tudung): yang paling 'angel' among us. haha. susah kan liat Hayah marah. muka Hayah selalu nampak cheerful.


from left to right:

Hayah, Pijah, Erah, Fae and Aina.

not in the picture:

Mun and Aqil.

photobombers:

Deera and Aminah.


fact: Fae and Erah kalo bergambar jarang menampakkan gigi.

k papai!

16 comments:

  1. hari ni lyeen jalan2 hahahaha..:) november yg sgt best..ahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yea, ade fae baca sudah dalam latest entry lynn.

      Delete
  2. Replies
    1. wa'alaikumussalam. thanks bunda coz sudi singgah :)

      Delete
  3. hye hye:)... follow dayat balik tau...dayat baru lagi :)

    ReplyDelete
  4. Semoga persahabatan yg terjalin berkekalan.. =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. selamat pagi :) sahabat selamanya kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam. thanks sudi singgah blog fae :) Aamiin ^^

      Delete
  6. good to have circle of friends yang memang satu kepala kan fae...enjoy your friendship k..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)