Followers

Friday, 15 November 2013

segmen simsen blogger by rishamelon

Assalamu'alaikum readers :D

segmen kedua fae join hari ne dianjurkan oleh rishamelon. klik nama penganjur kalo mau join. support sesama blogger.



well, tujuan Fae join because Fae want to widen my blogger circles. kalo boleh international (angan saja lebih). selain dari menambah followers di blog Fae, this is also my chance to meet (thought not physically) fellow bloggers yang sekepala, sekaki, setangan. erkk... by the way, Fae orang Brunei yet 99.9% of my blog's followers orang Malaysia. sudi kawan ngan kiter ek? Fae half Bruneian, half Malaysian just for your information. so...salam perkenalan.


jom add WeChat id Fae: nfa1712 you will see profile photo Fae pakai pink dress. alright, that's all. papai!

37 comments:

  1. Ayu dan anggun Fae dengan dress pinknye...:)

    ReplyDelete
  2. cantik... oo baru tau half half ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu kak :) yup yup tapi fae menetap di brunei.

      Delete
  3. comey fae...=)

    banner segmen tu pon comey..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe penganjur segmen yang buat banner tu

      Delete
  4. cantik fae, rajin ek join segmen2, dulu akak rajin gak, now susah dah nak join2 segmen ni, busy keje...

    ReplyDelete
  5. I sudi kawan dgn u fae..hehehe..

    Fae cute2.. :D

    ReplyDelete
  6. hee thnks join.salam kenal.ni update terbaru.Risha ade letak page ni dekat menu tab Risha.kalau nak tambah/ubah ape ape bagitahu je ok.link2 korang bagi tu Risha pasti follow.hope boleh jadi geng korang^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome risha :) semoga segmen risha semakin mendapat sambutan ^^ and thanks jga follow blog fae.

      Delete
  7. Salam kenal Fae..Cantik orgnya :D dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat faee. Btw , good Luck Fae

    ReplyDelete
  9. Salam..Risha nak tanya pasal geng SimsemBLOGGER ni . Risha nak buat bloglist nama korang . walaupun tak dapat sambutan . tapi Risha nak kumpul kan korang dalam satu chat senang nak kenal and plan apa apa . so nak bukak undi korang boleh chat dekat mana?harap reply ye..dekat page ni http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam :) sorry awak fae baru baca komen ne. jap ye...

      Delete
  10. Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)