Followers

Sunday, 3 November 2013

reminiscing about past stories

Assalamu'alaikum readers :D

i am still awake at this hour. so are they, the night club/party goers. i spend my Sunday night layan blog. and they layan khayal. i listen to some easy-listening music on YouTube. and they listen to disco/party music yang Fae kurang minat. tu differences between Fae and them. similarity? we all are...humans *dry laugh* sometimes at this hour sometimes Fae suka reminisce about the past. 



dulu Fae rajin meroyan di Facebook. LOL. baru ne Fae check Facebook timeline Fae dari awal. i was among of those 'pathetic' Facebook addict back then. putting up nonsense statuses. nevertheless, there were some 'treasures' that i still keep in my Facebook timeline and photo albums and right now i am reminiscing about the memories. 


treasure #1

gambar above my ex-crush pernah tagged Fae di Facebook saying that the monkey sama macam Fae. memang lepas tu kami berperang. perang manja gitu.

p/s: status Fae masa ne erm single? because si dia erm nevermind. so Fae kira bukan satu kesalahan if Fae cerita pasal ex-crush here.

treasure #2

dulu Fae selalu ke rumah one of my bestfriends, Amal, because mama Amal selalu masak finger-licking food. toink. niat dah lain tu. Fae masih ada simpan gambar-gambar Fae with Amal tapi i cannot upload them here because Fae and Amal belum pakai tudung masa tu.

treasure #3


masa birthday Fae yang ke-20 (2011) and ke-21 (2012) Fae dapat a few surprises yang buat Fae terharu. and yang paling buat Fae rasa dihargai was when one of my bestfriends, Rifan, sudi spent just a few minutes with me and bought a slice of pretty chocolate cake before Fae masuk kaja (masa tu Fae kaja part-time di KFC). will my 22nd birthday nanti (this coming 17th December) will receive more surprises? 

and much much more kenangan best :) Fae takut readers kebosanan read long entry so ne saja lah Fae dapat share. k papai!

20 comments:

  1. wah.. mata tak mengantuk ke? hehe
    munirah dah selamat sampai kg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengantuk daa tapi fae yg degil x nak tido hahaha

      Delete
  2. Kaddang-kadang hati gembira dengan kenangan2 lepas kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. true true true ^^ wish dapat diputar balik masa hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. thankyou :) adam, too. done commenting on your latest entry.

      Delete
  4. biasalah fae.. kadg2 kita bila ingat balik selalu nya kita akn kata eh bodoh nya aku dulu.,,, thats life ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe fae just nak recall balik the good memories only :)

      Delete
  5. seronok juga kadang-kadang ingat kenangan lama kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. true true true ^^ reminiscing mood is still on.

      Delete
  6. dayat pon banyak meroyan di fb ..hahaha :) sepp sikit *

    ReplyDelete
  7. mcm mna bleh jadi ex-crush tu..? crush pun boleh jadi ex eh..? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha a'hah pha. means fae x lagi suka dia. tu pasal jadi 'ex' tu haha biasaler slang language kekeke.

      Delete
  8. mengimbas kenangan silam la nie.. yang elok mmg indah bila dikenang.. yang tak elok kadang2 rs menyesal pun ada..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)