Followers

Monday, 11 November 2013

jom kahwin :p

Assalamu'alaikum readers :D

the reason being why Fae inda update blog 2 days ago because Fae went to Miri. ada majlis resepsi perkahwinan of my anak buah di Eastwood Valley Golf & Country Club, Miri on November 9th. we stayed overnight di Eastwood longhouse and balik Brunei on the 10th which was yesterday.


present to you, Princess Fae.

okay, sila muntah hijau.

Fae pakai pink dress that night. somehow, inda rugi Fae spent money to pay the tukang jahit to make my dress because hasil tangannya memuaskan. but there is only one thing yang buat Fae frust. you see that outer part of the dress which i hold (see picture above)? jenis material kain tu a bit sensitive so yah, ada koyak sikit :( i should buy kain chiffon sepatutnya. 

maybe i can wear the dress untuk majlis pertunangan Fae nanti? *day-dreaming* whoever yang jadi bakal suami Fae nanti Fae harap he can bimbing Fae to be a good muslimah. to Ajimm, we are meant to be friend only... 


tetiba rasa mau kahwin.

jom kahwin!

LOL!

in previous entry ada kawan-kawan blogger suruh update pasal the majlis. i apologize because i cannot upload the pictures of the event here. this is because to avoid y'all dapat dosa maksiat mata. you guys know what i mean. 

majlis resepsi tu started at 6:45 p.m and ended at 11:00 p.m. it was meriah ngan persembahan dari band Camouflage and tarian 'ngajat' iban. we even get to hear such heart-touching speeches dari both parents of the bride (my niece) and the groom. there were about 7 to 8 menus. Fae inda rasa all sebab kenyang awal. 

k papai!

36 comments:

  1. Alala..comeynya dia..nice dress..:)

    ReplyDelete
  2. wah.. kemain dia punya dress.. nanti kalo zizie kahwin, fae dtg pki dress tu ek.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eseh eseh bila zizie nak kahwin hehe sponsor tiket flight fae ye :p

      Delete
  3. Replies
    1. actually fae rimas pakai tudung tu hehe asyik nampak rambut je.. anyway, thanks :)

      Delete
  4. wah comel & sesuai sgt dgn fae ... I like... Adik kat sebelah KA ni pun kata suka hehehe!

    ReplyDelete
  5. kalau buat malam candle light mybe ur bf terpesona :D

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaaaa.. sooooo cantik lah dear!! macam princess.. nice dress yunk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu TB :D boleh dah jadikan baju nikah ne nanti bahahaha.

      Delete
  7. oh..wow princess fae.. cepatan carik calon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha x nak cari calon dulu. study pun belum habis.

      Delete
  8. Cntik la dress yang fae pakai tu.
    dah ada calon ok je kalau mau kawin.hihi

    ReplyDelete
  9. Fae, fae ni bangsa apa sbenarnya..? Konpiuz pula baca entry nih. Hahaha. I hope this question doesnt offend you :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi vee hehe it's okay dear hehe am an iban muslim vee ^^ ape pulak fae nak get offended kan kan ^^

      Delete

thanks for leaving your comment here :)